Jump to content

Elevii câştigă 30 lei pe zi ca "lipitori de afişe"


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Gripa noua sporeste mana de lucru a partidelor

» Pentru multi elevi din Galati, virusul A/H1N1 este o modalitate de a face rost de bani de buzunar » Dupa ce mai multe scoli s-au inchis, acestia au ajuns sa castige 30 de lei pe zi, lucrand, ca "lipitori de afise", in campania electorala.

Suprapunerea epidemiei de "gripa noua" cu debutul celei de-a doua saptamani a campaniei electorale a determinat orientarea elevilor si studentilor unitatilor de invatamant inchise catre posibilitatea de a castiga un ban ca

"lipitori de afise" sau in echipele de sondaje ale partidelor. Cea mai mare parte din cei 630 de elevi de la Grupul scolar "Radu Negru" au intrat intr-o vacanta de sapte zile. Masurile de suspendare a cursurilor vor fi mentinute si la Universitatea "Dunarea de Jos", unde invata peste 16.000 de studenti.

"Vacanta" determinata de inchiderea scolii le prieste unora dintre elevi, care castiga un ban in plus ca "lipitori de afise". Primarul Dumitru Nicolae a declarat ca doi dintre ei au fost amendati de Politia Comunitara, pentru ca rupeau afisele unuia dintre candidatii la presedintie: "Robert Caraiman, de 16 ani si Alexandru George Popa, de 16 ani, ambii elevi la Grupul scolar Radu Negru, au fost depistati in timp ce rupeau, de pe un panou electoral de pe strada Otelarilor, afise ale unui candidat la presedintie, peste acestea lipind afisele altui candidat. Fiecare dintre ei a primit cate o amenda de 250 lei". Sunt si studenti care lucreaza ca "lipitori de afise", dar cei mai multi prefera sa lucreze in echipele de sondaje ale principalelor trei partide aflate in competitia electorala. Elevii si studentii care lucreaza la lipit afise si sondaje de opinie castiga cate 30 de lei pe zi.

http://www.romanialibera.ro/a169693/gri ... delor.html

Link to comment
Share on other sites

mare afacere. Primesc 30 de lei și plătesc 250. Normal că partidul care a „ angajat ” îi pune.. tot pentru câțiva lei în plus .

Mă întreb domnilor „angajatori” cum justificați acești bani ? Îi aveți și impozitați cumva ?

Link to comment
Share on other sites

Probabil ca partidul ii pune sa rupa afisele ca sa le lipeasca pe ale lor.Dar daca sunt prinsi mai mult ca probabil tot partidul plateste amenda..nu cred ca-i lasa pe copii sa plateasca.Stiu ca unii au fost dusi si la sectie dar au fost eliberati tot de o persoana din partid

Link to comment
Share on other sites

Si uite ca ei nici macar nu sta sa se gandeasca: "Eu primesc 30 daca ma amendeaza tb sa dau 250, ce afacere fac eu" Si in plus ce ii supervizeaza careva de la partid daca rup afisele de la celelalte partide? Nu cred. Ei pot minti daca sunt intrebati...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.