Jump to content

Facultatea din Brăila, închisă deşi nu are gripă porcină!


AndreiM

Recommended Posts

Facultatea din Brăila, închisă deşi nu are gripă porcină!

Facultatea de Inginerie din Braila si-a suspendat cursurile timp de o saptamana, pentru a respecta normele Universitatii 'Dunarea de Jos' Galati, desi in invatamantul superior de stat din Braila nu a fost confirmat niciun caz de gripa noua. Facultatea de Inginerie din Braila este o filiala a Universitatii 'Dunarea de Jos' Galati si, pentru ca la Galati a fost depistata cu gripa noua o studenta din Republica Moldova, s-a luat decizia suspendarii tuturor cursurilor pana pe data de 13 noiembrie si punerea in practica a masurilor de dezinfectie. 'Noi, la facultatea din Braila, nu avem niciun caz de imbolnavire, dar ne supunem acelorasi reguli si, ca urmare, suspendam cursurile', a declarat decanul Facultatii de Inginerie Braila, conf. univ. dr. ig. ec. Adrian Goanta.

Potrivit dispozitiilor date de conducerea Universitatii 'Dunarea de Jos' Galati, s-a trecut la dezinfectarea tuturor claselor, iar toti angajatii facultatii sunt obligati sa poarte masti de protectie. De la depistarea virusului gripal in Romania, in judetul Braila au fost inregistrate zece cazuri de pacienti cu gripa noua, ultimul fiind confirmat saptamana trecuta.

http://www.curentul.ro/2009/index.php/2 ... AH1N1.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.