dcp100168 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 O tanara s-a urcat pe un pod si s-a aruncat pe soseaImagini de cosmar pe o sosea din Galati, unde o femeie de 32 de ani s-a aruncat de pe un pod inalt de 15 metri si a cazut chiar in fata unor masini. Soferii abia au reusit sa franeze si sa o evite si au sunat ingroziti la 112. In urma cazaturii, tanara a fost grav ranita, dar inca respira cand oamenii s-au apropiat de ea. Politistii au inceput o ancheta si incearca sa afle de ce femeia a vrut sa-si puna capat zilelor.http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/ ... sosea.html
toto Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Mi se pare ca-i podul de cale ferata de la Filesti.Nu conteaza...
dcp100168 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Săritură de pe podul de la FileştiIeri, în jurul orei 11.00, o femeie de 32 de ani a sărit în gol de pe podul de la Fileşti. Evident, a avut mult de suferit în urma căzăturii şi a fost nevoie de intervenţia imediată a medicilor. Detalii suplimentare ne-a oferit coordonatorul serviciului UPU-SMURD, dr. Angel Trifan. „La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD. Pacienta era în stare de şoc. A fost transportată de urgenţă la spital, unde investigaţiile realizate cu ajutorul computerului tomograf au relevat un pneumotorax bilateral şi o fractură de bazin”. „A fost intubată şi operată”, a precizat dr. Trifan. Femeia este supraponderală şi cântăreşte circa 150 de kilograme, fapt care pare să-i fi purtat noroc, pentru că presiunea resimţită de organe şi de sistemul osos a fost una parţial redusă.http://www.viata-libera.ro/articol-Sari ... ti__2.html
dcp100168 Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Nu reuşeşte să se omoare* Laura Căluianu s-a ales cu o fractură de bazin după ce a căzut de la 15 metri înălţime * În doar câteva luni, o femeie din Galaţi a avut trei tentative de sinucidereLaura Căluianu, o femeie de 32 de ani din Galaţi, vrea cu orice preţ să îşi pună capăt zilelor. Pentru că la primele două tentative s-a găsit cineva care s-o salveze, zilele trecute, tânăra s-a aruncat de pe un pod pe o şosea. Culmea! Nu numai că a supravieţuit căderii, dar şoferii din zonă au reuşit să o şi ocolească.În timp ce unii oameni fac gesturi disperate pentru a putea rămâne în viaţă, Laura consideră că nu mai are pentru ce trăi. La 32 de ani, femeia suferă de depresie cronică, iar în luna august a încercat să se înece la ştrand. Ghinion însă: un salvamar a scos-o din apă în ultimul moment.Perseverentă, miercuri, Laura a încercat din nou să îşi ia zilele. De această dată s-a aşezat pe şina de cale ferată. Din nou, în ultimul moment, un mecanic a văzut-o şi a salvat-o.Supărată, zilele trecute, femeia a plecat, hotărâtă să termine socotelile cu viaţa. Astfel, s-a îndreptat spre podul de la marginea oraşului şi s-a aruncat pe şoseaua de sub el. Uimitor, ea a supravieţuit căderii de la o înălţime de 15 metri, iar şoferii care treceau prin zonă au reuşit să o ocolească. Tânăra s-a ales cu o fractură de bazin, dar va trăi.http://libertatea.ro/stire/nu-reuseste- ... mpaign=rss
LaurX82 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Nu stie cum sa se omoare, nu dau idei, dar oricum. Daca femeia vrea sa moara de ce nu o lasa..... la viata care este ca nu mai ai nici o sansa in viata o cred.... Eu nu am curajul ei, inca mai sper.. sper... si alti fac la fel ca mine...
Legumix Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Nu stie cum sa se omoare, nu dau idei, dar oricum. Daca femeia vrea sa moara de ce nu o lasa..... la viata care este ca nu mai ai nici o sansa in viata o cred.... Eu nu am curajul ei, inca mai sper.. sper... si alti fac la fel ca mine... asa-i, trebuia sa mai avanseze vreo 200 m spre combinat
Recommended Posts