Jump to content

O tânără s-a aruncat pe şosea de pe un pod

Recommended Posts

Posted

O tanara s-a urcat pe un pod si s-a aruncat pe sosea

Imagini de cosmar pe o sosea din Galati, unde o femeie de 32 de ani s-a aruncat de pe un pod inalt de 15 metri si a cazut chiar in fata unor masini. Soferii abia au reusit sa franeze si sa o evite si au sunat ingroziti la 112. In urma cazaturii, tanara a fost grav ranita, dar inca respira cand oamenii s-au apropiat de ea. Politistii au inceput o ancheta si incearca sa afle de ce femeia a vrut sa-si puna capat zilelor.

http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/ ... sosea.html

Posted

Săritură de pe podul de la Fileşti

Ieri, în jurul orei 11.00, o femeie de 32 de ani a sărit în gol de pe podul de la Fileşti. Evident, a avut mult de suferit în urma căzăturii şi a fost nevoie de intervenţia imediată a medicilor. Detalii suplimentare ne-a oferit coordonatorul serviciului UPU-SMURD, dr. Angel Trifan. „La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD. Pacienta era în stare de şoc. A fost transportată de urgenţă la spital, unde investigaţiile realizate cu ajutorul computerului tomograf au relevat un pneumotorax bilateral şi o fractură de bazin”. „A fost intubată şi operată”, a precizat dr. Trifan. Femeia este supraponderală şi cântăreşte circa 150 de kilograme, fapt care pare să-i fi purtat noroc, pentru că presiunea resimţită de organe şi de sistemul osos a fost una parţial redusă.

http://www.viata-libera.ro/articol-Sari ... ti__2.html

Posted

Nu reuşeşte să se omoare

* Laura Căluianu s-a ales cu o fractură de bazin după ce a căzut de la 15 metri înălţime * În doar câteva luni, o femeie din Galaţi a avut trei tentative de sinucidere

Laura Căluianu, o femeie de 32 de ani din Galaţi, vrea cu orice preţ să îşi pună capăt zilelor. Pentru că la primele două tentative s-a găsit cineva care s-o salveze, zilele trecute, tânăra s-a aruncat de pe un pod pe o şosea. Culmea! Nu numai că a supravieţuit căderii, dar şoferii din zonă au reuşit să o şi ocolească.

În timp ce unii oameni fac gesturi disperate pentru a putea rămâne în viaţă, Laura consideră că nu mai are pentru ce trăi. La 32 de ani, femeia suferă de depresie cronică, iar în luna august a încercat să se înece la ştrand. Ghinion însă: un salvamar a scos-o din apă în ultimul moment.

Perseverentă, miercuri, Laura a încercat din nou să îşi ia zilele. De această dată s-a aşezat pe şina de cale ferată. Din nou, în ultimul moment, un mecanic a văzut-o şi a salvat-o.

Supărată, zilele trecute, femeia a plecat, hotărâtă să termine socotelile cu viaţa. Astfel, s-a îndreptat spre podul de la marginea oraşului şi s-a aruncat pe şoseaua de sub el. Uimitor, ea a supravieţuit căderii de la o înălţime de 15 metri, iar şoferii care treceau prin zonă au reuşit să o ocolească. Tânăra s-a ales cu o fractură de bazin, dar va trăi.

http://libertatea.ro/stire/nu-reuseste- ... mpaign=rss

Posted

Nu stie cum sa se omoare, nu dau idei, dar oricum. Daca femeia vrea sa moara de ce nu o lasa..... :)

la viata care este ca nu mai ai nici o sansa in viata o cred.... Eu nu am curajul ei, inca mai sper.. sper... si alti fac la fel ca mine... :-S

Posted
Nu stie cum sa se omoare, nu dau idei, dar oricum. Daca femeia vrea sa moara de ce nu o lasa..... :)

la viata care este ca nu mai ai nici o sansa in viata o cred.... Eu nu am curajul ei, inca mai sper.. sper... si alti fac la fel ca mine... :-S

asa-i, trebuia sa mai avanseze vreo 200 m spre combinat :))

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.