Jump to content

Abyss Rock Club - Evenimente şi concerte


mariushathor
 Share

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Bucium este o trupa romaneasca de rock cu influente folclorice,caracterizata prin folosirea a doua viori alaturi de chitara, bas, tobe si voce.

Din sfera progresivului, Bucium transpune traditii, ritmuri si credinte populare intr-o nota extrem de contemporana, ceea ce face ca muzica lor sa fie asimilata unui adevarat act muzical cultural.

Trupa a fost infiintata ca si concept in octombrie 2000, urmand ca dupa patru ani, in 2004, sa sustina primele concerte in public. De atunci, Bucium a sustinut peste 50 de concerte in diverse orase din tara, in cluburi si in cadrul festivalurilor de muzica (dintre care Fanfest 2006&2007, RocknIasi 2008, Artmania 2008). Cea mai frumoasa experienta live raman concertele sustinute in deschiderea trupelor Apocalyptica, Korpiklaani, Finntroll, and Eluveitie.

Sambata 12.12.2009 va asteptam la ora 21:00,billet 7 lei in ABYSS

http://www.myspace.com/bucium

http://www.bucium.com.ro

bucium2galati.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

13.02.2010 concert in ABYSS ROCK CLUB GALATI ,ora 20:00 cu trupele galatene 789 Art(hard rock- la tobe Razvan Popa a activat in Hathor in diferite perioade de timp la chitara si apoi la tobe) si HATHOR(death/black- primul concert dupa o lunga absenta.INTRAREA LIBERA !!!

Dorim sa dedicam acest eveniment in memoria lui Silviu Matala un mare basist galatean si un stimat prieten. A colaborat cu multe trupe si muzicieni in ultimul timp activa in Teatrul Muzical Galati R.I.P.

hathorafish2010.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.