Jump to content

Dacia Sandero


dcp100168

Recommended Posts

Dacia Sandero

Noul automobil Dacia, în două volume, cu cinci uşi (hatchback), care urmează să fie prezentat, marţi, la Salonul Auto de la Geneva, se va numi Sandero. De asemenea, la salon va fi prezentată şi noua siglă Dacia. Dacia Sandero este derivat din automobilul Renault Sandero, comercializat de grupul francez în Brazilia şi Argentina. Noul model este al cincilea autoturism dezvoltat de Renault şi Dacia pe platforma Logan (B0). Celelalte patru versiuni fabricate pe această platformă sunt Logan Sedan, Logan MCV (break), Logan VAN (furgonetă) şi Logan Pick-Up (mini camionetă). Oficialii Dacia au afirmat anterior că noul model va fi comercializat în România din a doua parte a acestui an, la preţuri similare Logan Sedan. Cel mai ieftin automobil de acest fel costă 6.400 de euro, cu TVA inclus, şi este echipat cu un motor pe benzină de 1,4 litri, care dezvltă 75 CP. Cel mai scump Logan Sedan costă 11.205 euro, cu TVA, şi are un motor diesel de 1,5 litri şi 85 CP.

Link to comment
Share on other sites

well, she's got the look, sper sa aiba acelasi succes ca Loganul, dupa ce o sa se fabrice si pentru Europa; deocamadata se fabrica in America de Sud, parca, si are ca target cumparatorii de acolo, so we wait...

Link to comment
Share on other sites

Mie maşina asta îmi seamănă a un hibrid între Clio, Ford, Dacia şi Peugeot. :mrgreen: Acum nu ştiu şi cât friendly e cu mediul înconjurător... Ar fi ideal ca la banii ăştia să îndeplinească şi această calitate.

Noua siglă se pare că e foarte discutată/comentată în sfera blogurilor. Un rebranding era binevenit, dar... se putea şi mai bine!

Link to comment
Share on other sites

Mi-aduc aminte o chestie ... anul trecut, cam pe vremea asta, Dacia a invitat proprietarii de SNova, Solentza şi Logan, proprietari 100%, care n-au vândut-o ... au fost invitaţi la Pavilionul Expoziţional, să-şi dea cu părerea asupra unui model ... n-au fost permise pozele dar toţi au spus că era vorba de nişte "broscuţe" ...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Dacia a lansat marţi modelul Sandero în România, la preţuri cuprinse între 6.890 euro şi 9.850 euro

Dacia a lansat marţi în România modelul în două volume Sandero, al cincilea autoturism dezvoltat de Renault şi Dacia pe platforma Logan (B0), la preţuri cuprinse între 6.890 euro şi 9.850 euro, cu TVA.

Sandero este disponibil în cinci versiuni de echipare şi două motorizări pe benzină, una cu un motor de 1,4 litri de 75 de cai putere, iar cealaltă de 1,6 litri şi 90 CP. Deocamdată, Dacia Sandero nu va fi disponibilă cu motorizări diesel.

Versiunea de bază, denumită "Sandero", costă 6.890 de euro şi cuprrinde, în dotarea standard, airbag pentru şofer, ABS şi AFU (asistenţă la frânarea de urgenţă), trei centuri de siguranţă spate reglabile pe înălţime şi bancheta din spate rabatabilă. Această versiune de echipare poate avea doar motorul de 1,4 litri.

Celelalte versiuni de echipare, Ambiant, Preferance, Laureate pot fi dotate echipate cu ambele motoare, iar versiunea Prestige, versiunea de top, este disponibilă doar cu motorul de 1,6 litri. Versiunea "Sandero" costă 6.890 euro, Ambiance - 7.350 euro pentru motorul 1.4 litri şi 75 CP, respectiv 7.750 euro pentru motorul 1.6 litri şi 90 CP, Preference - între 8.050 euro şi 8.450 euro, în funcţie de motorizări, Laureate - între 8.950 euro şi 9.350 euro, iar Prestige - 9.850 euro.

Comenzile pentru Sandero pot fi făcute începând de miercuri.

Garanţia oferită modelului este de trei ani sau 100.000 de kilometri.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.