Jump to content

Casa de Cultură a Sindicatelor - 40 de ani


dcp100168

Recommended Posts

"File de cronică" la Casa de Cultură a Sindicatelor

Casa de Cultură a Sindicatelor din Galaţi va organiza luni, 16 noiembrie, expoziţia inedită "File de cronică 1969 - 2009", care va da startul manifestărilor prin care se vor sărbători cei 40 de ani de existenţă a acestei instituţii. Expoziţia va cuprinde impresii, mărturii, autografe ale marilor personalităţi din domeniul culturii care au trecut pragul acestei vechi, dar importante instituţii. Veţi putea vedea autografe semnate de la Zoe Dumitrescu Buşulenga, Ion Grecea, Valentin Gheorghiu, Alexandru Clenciu, regretatul Gheorghe Dinică, Radu Beligan, Mişu Fotino, Mariana Mihuţ, Stela Popescu, Elena Merişoreanu şi Ion Dolănescu.

http://www.viata-libera.ro/articol-%E2% ... lor_2.html

Link to comment
Share on other sites

40 de ani de activitate la Casa de Cultura a Sindicatelor

Casa de Cultura a Sindicatelor din Galaţi a aniversat, joi, 40 de ani de la înfiinţare printr-un eveniment omagial. La eveniment, la care au partivipat elevi şi profesori de la Liceul de Artă 'Dimitrie Cuclin', Şcoala Gimnazială 'Elena Doamna' din Cuza Vodă şi Colegiul Naţional 'Mihail Kogălniceanu' din Galaţi, a fost lansat un album aniversar şi au fost decernate diplomele de excelenţă instituţiilor partenere. Pe parcursul manifestării, Librăria 'Humanitas' a amenajat în holul Casei de Cultură un stand cu carte de vânzare. De asemenea, organizatorii au colectat carte românească pentru o instituţie de învăţământ din Cernăuţi. Programul a inclus lecturi publice, un atelier de creaţie şi numeroase momente artistice.

http://www.agerpres.ro/full_news.php?c= ... 6,77,78,79

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.