Jump to content

Disputele conjugale fac bine la sănătate!


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Disputele conjugale fac bine la sanatate!

Este concluzia preliminara a unui studiu facut de cercetatori de la Universitatea Michigan. In plus cearta face bine si sanatatii cuplului. Unul dintre autori, Ernest Harburg, professor emerit la "Public Health and the Psychology Department" a explicat pentru "Science Daily" ca cercetatorii au observat 192 de familii americane timp de aproape 17 ani. Acestea au fost impartite in trei categorii – cele in care sotii nu aveau niciodata dispute, familiile in care cel putin unul dintre soti isi exprima nemultumirea si cele in care ambii soti se cearta. Rezultatul: Rata mortalitatii in randul cuplurilor “tacute” este de doua ori mai mare decat in cazul celor in care cel putin un partener isi exprima “furia”. Studiul este programat sa se desfasoare pe parcursul a inca 13 ani, la sfarsitul carora vor fi date publicitatii si concluziile finale.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Minciuni! Cearta nu are cum sa faca bine la sanatate. Nu exista nici o legatura intre cearta si sanatatea oamenilor. Din potriva fac chiar rau cuplurilor. Pot ajunge la despartire. Se pare ca acestia care au facut studul au fost platiti sa spuna minciuni. Cineva vrea raul cuplurilor. Eu unul daca as avea o fata nu m-as certa deloc cu ea. De ce?

1. Nu imi plac certurile, exista cai mai bune de rezolvare a conflictelor si mult mai inteligente. Cearta este o solutie cam primitiva.

2. Cum nu am pana acum o fata, langa mine si o voi gasi cu greu, nu imi voi permite sa o pierd. Adica sa ne despartim.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 months later...
2. Cum nu am pana acum o fata, langa mine si o voi gasi cu greu, nu imi voi permite sa o pierd. Adica sa ne despartim.

Nu ai luat in considerare varianta (nefericita, ce-i drept) in care iti doresti sa o pierzi.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.