Adonisro18 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Sunt curios daca este sau a mai fost cineva la liceul Marin Coman? ... eu am terminat anul trecut ! Un liceu particular dar stilat si cu pretentii !
flieder Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Pot intreba si eu, unde se afla acest liceu si ce ofera el?Si mai ales..ce inseamna cu pretentii??Daca eu am un copil care este deosebit din punct de vedere intelectual, dar posibilitatile materiale sunt reduse, inseamna ca nu pot ridica pretentii?? (ipotetic vorbind) Sau pretentiile se refera la nivelul intelectual?Deci...??
dcp100168 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Date despre liceu puteţi găsi pe site-ul http://www.liceulparticularcoman.ro/La celelalte întrebări, poate vă răspunde Adonis18.
riaji Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 cunosc 3 persoane care au terminat la Marin Coman...fara suparare... e sub media galateana... daca ar fi sa il punem intr-o ordine a liceelor, ar fi undeva dupa Auto sau Maia.
lucia30 Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Cam care ar fi taxa anuala de scolarizare? care e procentul de promovabilitate la bac dintre absolventii liceului? Daca ar vrea cineva sa ma lamureasca, ar fi nemaipomenit.
Recommended Posts