AndreiM Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Știm că timpul „ costă bani ” așa că am creat o bară de intrumente pentru a vă ușura munca și pentru a vă pune la dispoziție legături utile către forumul nostru. Bara de instrumente arată cam așa : ( click pentru a mări poza ) și o să încep să detaliez : 1. Textul http://www.galateni.net conține o legătură către prima pagină a acestui forum, deci pentru a accesa prima pagină nu trebuie să dați decât un singur click. 2. reprezintă căsuța de căutare a motorului Google. Tastați în acea căsută ceea ce doriți să „ vă zică ” Google și instant o să primiți rezultatele căutarii. 3. „ caută în forum ” este un buton ce vă permite să accesați pagina căutarii în forum printr-un singur click. 4. 5. 6. 7. sunt legături către ariile forumului cu același nume din „ buton ” Detalii pentru descărcare și instalare. Internet Explorer După ce ați descărcat fișierul Galateni.rar trebuie să îl dezarhivați. În interiorul arhivei se află Galateni.exe ( fișierul sursă ). Dați dublu click pe el până o să apară următoarea imagine și asigurați-vă că nu rămâne bifată nicio casuță. Dați click pe „ i agree ” pentru a finaliza instalarea. Mozzila Firefox Dați click pe legătura de mai jos. * Atenție !! Când dați click pe legătură trebuie să citiți acest topic cu Mozzila Firefox. http://galateni.ourtoolbar.com/exe După click vor apărea următoarele imagini și asigurați-vă că urmați pașii. După restart o să apară următoarea fereastră și asigurați-vă că nicio căsuță nu rămâne bifată. Nimeni nu este obligat să instaleze această bară de instrumente. A fost creată exclusiv pentru cei ce frecventează des forumul nostru și pentru a le ușura navigarea, deci doar dacă sunteți interesați o puteți descărca și instala. A fost testată atât pe Mozzila Firefox cât și pe Internet Explorer, acestea 2 browsere fiind cele mai des utilizate. Este optimizată pentru o rezoluție minimă de 1024. Dacă aveți nelămuriri nu ezitați să mă întrebați și nu uitați să votați chestionarul. Mulțumim.
tomcat0 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 felicitari pentru munca depusa si pentru ideile noi... inainte de a ma apuca sa instalez toolbar-ul as vrea sa stiu daca se poate instala si pe Opera si cum se comporta... e browserul cu care ma inteleg cel mai bine
AndreiM Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Pe opera nu merge. Singurele browsere acceptate sunt Mozzila Firefox, Internet Explorer și Netscape...
AndreiM Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Această bară de instrumente a fost creată cu un program gratuit. Cert este că am încercat să creez o bară de instrumente pe un program profesional și tot pentru Internet Explorer și Mozzila avea exportul..
Recommended Posts