Jump to content

Toolbar - Bară instrumente pentru Gălăţeni

Considerați utilă bara de instrumente?  

9 members have voted

1. 1. Considerați utilă bara de instrumente?

• Da. Mulțumesc
      7
    • Nu știu să o instalez
      0
    • Nu, pierd timpul scriind adresele de legătură
      2

Recommended Posts

Posted

Știm că timpul „ costă bani ” așa că am creat o bară de intrumente pentru a vă ușura munca și pentru a vă pune la dispoziție legături utile către forumul nostru. Bara de instrumente arată cam așa :

snap1w.th.jpg ( click pentru a mări poza )

și o să încep să detaliez :

1. Textul http://www.galateni.net conține o legătură către prima pagină a acestui forum, deci pentru a accesa prima pagină nu trebuie să dați decât un singur click.

2. reprezintă căsuța de căutare a motorului Google. Tastați în acea căsută ceea ce doriți să „ vă zică ” Google și instant o să primiți rezultatele căutarii.

3. „ caută în forum ” este un buton ce vă permite să accesați pagina căutarii în forum printr-un singur click.

4. 5. 6. 7. sunt legături către ariile forumului cu același nume din „ buton ”

Detalii pentru descărcare și instalare.

Internet Explorer

După ce ați descărcat fișierul Galateni.rar trebuie să îl dezarhivați. În interiorul arhivei se află Galateni.exe ( fișierul sursă ). Dați dublu click pe el până o să apară următoarea imagine și asigurați-vă că nu rămâne bifată nicio casuță.

snap1c.jpg

Dați click pe „ i agree ” pentru a finaliza instalarea.

Mozzila Firefox

Dați click pe legătura de mai jos.

* Atenție !! Când dați click pe legătură trebuie să citiți acest topic cu Mozzila Firefox.

http://galateni.ourtoolbar.com/exe

După click vor apărea următoarele imagini și asigurați-vă că urmați pașii.

snap2ow.jpg

snap3d.jpg

snap4j.jpg

După restart o să apară următoarea fereastră și asigurați-vă că nicio căsuță nu rămâne bifată.

snap5kz.jpg

Nimeni nu este obligat să instaleze această bară de instrumente. A fost creată exclusiv pentru cei ce frecventează des forumul nostru și pentru a le ușura navigarea, deci doar dacă sunteți interesați o puteți descărca și instala.

A fost testată atât pe Mozzila Firefox cât și pe Internet Explorer, acestea 2 browsere fiind cele mai des utilizate.

Este optimizată pentru o rezoluție minimă de 1024.

Dacă aveți nelămuriri nu ezitați să mă întrebați și nu uitați să votați chestionarul.

Mulțumim.

Posted

felicitari pentru munca depusa si pentru ideile noi...

inainte de a ma apuca sa instalez toolbar-ul as vrea sa stiu daca se poate instala si pe Opera si cum se comporta... e browserul cu care ma inteleg cel mai bine

Posted

Această bară de instrumente a fost creată cu un program gratuit. Cert este că am încercat să creez o bară de instrumente pe un program profesional și tot pentru Internet Explorer și Mozzila avea exportul..