isfspezial Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 propun postarea unei fotografii alb negru si originala color!
AndreiM Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Filtrul B/W este dat de aparatul digital. Niciuna nu este prelucrată.
isfspezial Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 mie personal imi plac foarte mult pozele alb negru dar acum depinde cum sunt prelucrate, daca le prelucrezi cu aperture pe mac ies exceptionale , aparatul meu nu ma lasa sa fac poze alb negru direct, intai color si apoi e decizia mea daca o stric in alb negru.Andrei , din cele postate mai sus imi place mai mult cea color, pune in evidenta mai bine formele , si da viata putin pozei, tu ce zici? tie care iti place?
AndreiM Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Evident că tot cea color... parcă prinde viață poza și cred că volumul este sugerat mai bine.
CorinaGhe Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Ca si aceasta de jos de altfel...eu nu o vad in varianta color.
isfspezial Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 nu as vrea sa vad poza color la varianta ta... banuiesc ca nu ar fi asa estetica, pare mult mai interesanta pe alb negru
AndreiM Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 păi e fată dișteaptă. Știe ce să facă cu aparatul.. nu ca mine
CorinaGhe Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Nu exista varianta color la aceasta fotografie....a fost gandita alb negru dinainte sa apas pe declansator:) Eu am pus doar o poza alb negru pt ca asa vad eu fotografiile...color mi se par banale sincer....nu toate...dar multe din ele.
toto Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Alb-Negru sau Color! In functie de ce vrei sa exprimi...
katman Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 ok, nu ma prind cum sa le pun alaturi... mai studiez edit: cătăline, nu te supăra, ți le-am aranjat eu ... data viitoare, vezi în josul paginii la FIȘIERE ATAȘATE PUBLICATE ... apasă și butonul Așează în linie poți repeta mișcarea, atașezi câte poze poftești relu
Relu Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Pe când era la putere filmul, erau destui fotografi care cărau cu ei două aparate: unul cu film color, altul cu film alb-negru. Când voiau să ia un cadru, puneau mâna instinctiv pe aparatul care trebuia...
isfspezial Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 @katman, asta color e foarte faina, poate mult mai faina decat cea alb negru, mi-a furat un zambet poza
floriano Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Silvia, ar fi util să postezi și varianta color să putem compara. Nu de alta, dar titlul topicului e B/W Versus Color!
Recommended Posts