CorinaGhe Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 Un sfat:) iti vor iesi pozele mult mai clare daca vei focaliza putin mai de sus inainte sa apesi pe declansator:).
CorinaGhe Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 A doua si ultima sunt mai clare:P mai bune fata de cele de mai sus...daca imi accepti parerea
AndreiM Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Regulamenul se aplică inclusiv pe această arie. Fără offtopic. Vă rog mult. Nu vă obligă nimeni să postați.
toto Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 2 prieteni in prag de primavara Sphera Exoschelet Corali... dobrogeni
CorinaGhe Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 Fotografiile in sine ar putea fi mult mai frumoase daca nu ar exista acele chenare.
sylvia84 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 multumesc katman . chenarul este pus pentru ca imi placea la acel moment , si cred ca imi mai place sa fie gen tablou. Parerea mea
toto Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Un frag. Un miriapod. Buchet de fragi cu cetina de brad. Sau...combinatia aromelor in aer de munte...
katman Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Buchet de fragi cu cetina de brad. Ikebana, ha?
Arkan Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Coremi, bune pozele, cu o singura exceptie, a doua poza postata. Bobocii rosii din spate atrag puternic privirea spre ei, subiectul mai putin. Ca veni vorba de bobocul pe care e focalizat, ma gandesc ca mergea o apertura nitelus mai mica, nu mult mai mica, insa. Ce zici?Doar atat, in rest, chiar mi se par remarcabile.Apropo, ce obiectiv? 50-200?
AndreiM Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Arkan, poza despre care vorbești este corectă atât compozițional cât și din punct de vedere al contrastului. Siluetele de pe fundal nu fac decât să forțeze puțin compoziția într-un mod plăcut. E drept că aș mai fi renunțat și eu puțin la acel roșu, dar nu mă lasă să fac treaba asta ultimul plan și anume acel albastru-verzui. Ca un mic off-topic, apertură mică poate fi interpretat. Apertură mică Numeric sau Tehnic ? Apertură mică numeric = Diafragma deschisă tehnic Apertură mare numeric = Diafragma închisă tehnic. Sunt niște greșeli foarte des întâlnite și.. ca să știm exact ce ai vrut să spui ar fi bine să ne lămurești. Revenind la subiect, consider că apertura de 4.8 este foarte bine aleasă aici pentru că obiectivul are o putere separatoare foarte mare la distanța focală de 180 mm ( se poate vedea la separația planurilor ). Dacă ar fi folosit o diafragmă mai deschisă cu siguranță se pierdeau planuri din bobocul care apare în clar. Acum știi cum e? Fiecare are altă viziune, fiecare percepe altfel arta fotografică așa că în mod cert și varianta ta poate fi foarte bună! Suplimentez și eu cu încă o fotografie cu precizarea că fiind o fotografie de PRODUS sunt aproape scutit de regulile de compoziție
taxon Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 daca la compozitie zici ca ai scutire (ma rog), atunci de ce ti-a iesit asa "soft", maestre?sau ai luat scutire si la tehnica, iar noua nu ne spui?bravo, coremi, buna treaba.printre putinele fotografii de "macro" pe aici.
AndreiM Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Soft în ce sens? Fotografia este de fapt o temă la un curs foto pe care-l fac. Nu vă rugați . La o fotografie de produs nu primează compoziția, iar la tehnică încercați să argumentați. Mulțumesc. Mai suplimentez cu încă 2
Recommended Posts