Jump to content

Fotografii concedii și vacanțe

AndreiM

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 2 months later...

Continui cu expeditiile mele din Fagaras

Lacul Avrig:

QjUbS.jpg

Vedere de ansamblu asupra crestei Fagarasilor pe care am strabatut-o

Qk5FA.jpg

Qki8i.jpg

Custura-Saratii, una din cele mai periculoase sectoare din masivul Fagaras inainte de a o strabate.Vedere de pe partea dinspre Vest catre Est:

QkM40.jpg

Tot Custura-Saratii vazuta dupa traversare de pe cealalta parte: dinspre Est catre Vest:

QkW2A.jpg

O alta portiune periculoasa: trecerea pe o poteca extrem de ingusta delimitata pe o parte de un perete vertical iar de cealalta...haul.Iar ca sa fie optimismul ,,bine consolidat" s-a lasat ...ceata!

Continui cu Bucegii...

Platoul Bucegilor.Sau Platoul Babele.In fundal nu putin celebrul Releu Costila de pe varful omonim.Se observa al sau versant foarte cunoscut alpinistilor romani dar mai ales straini!

zAym9.jpg

Aici am riscat extrem de mult...M-am asezat pe o cornisa periculoasa de zapada chiar pe muchia prapastiei incercand un cadru foto catusi de putin propice...Imi place riscul...

zB1hS.jpg

Oi surprinse intr-un frumos repaos....siesta. Pe traseul V. Cerbului---Cab. Omul

zBbgr.jpg

Busteni....Orasul cel mai drag mie.De mai bine de 20 ani...ocupa un loc aparte in inima mea. E locul meu de tabara in desele mele expeditii sau actiuni de voluntariat in Bucegi.Poarta de intrare catre masivul Bucegi.

zDBq9.jpg

zDQo0.jpg

zE9l9.jpg

zEAMJ.jpg

Un tren serpuind prin Valea Prahovei de la Busteni catre Sinaia

zEgPA.jpg

Magazinul ,,Costila" proaspat refacut...dar fara farmecul vechii fatade...Macar deasupra mastodontului de sticla am surprins intentionat atat varful cat si Crucea: CARAIMAN ORIGINAL.

Fantana muzicala nou amplasata.Inainte se afla statuia ecvestra a Banului Mihai Viteazul...care statuie a fost mutata cam 200m distanta de vechiul amplasament.

6qYc9.jpg

6q_Hi.jpg

zGw_J.jpg

zGzuS.jpg

Calea Unirii devenita pietonal:

zGLYA.jpg

zG_Wr.jpg

Filarmonica ,,Oltenia"

zGQXS.jpg

Tipic obiceiului oltenesc: purtarea deasupra capului a bagajelor.

zHeUi.jpg

Revenind la Galatiul nostru drag.

Alexandru Jula-vesnicul galatean- alaturi de bunul lui prieten si coleg de scena: Jean Paler.

zIefS.jpg

zIFHr.jpg

zJ680.jpg

zJb7i.jpg

O fosta colega de scoala si vecina de cartier, celebra solista vocala a formatiei ,,Tomis Junior": Doinita Fluturu.

zIPG0.jpg

• 1 month later...