AndreiM Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Fotografii de la munte din Lepșa... Octombrie 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CorinaGhe Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Imi plac pozele tale , sunt frumoase . la mai multe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiM Posted November 16, 2009 Author Share Posted November 16, 2009 hehe.. pentru un amator ca mine.. Aprilie 2008 Delta Dunării În ultima imagine, Dunărea intră în Marea Neagră Link to comment Share on other sites More sharing options...
sylvia84 Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 http://sylvia84f.deviantart.com/art/the ... t-95382845 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sergabi31 Posted February 26, 2010 Share Posted February 26, 2010 (edited) Bucegi...langa Crucea Eroilor de pe Caraiman...o capra neagra gratioasa si blanda! Pe muntii Fagaras...cai la apus de soare... *************************************** Edited February 26, 2010 by Sergabi31 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiM Posted February 26, 2010 Author Share Posted February 26, 2010 Super reusite primele 3. Bravo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sergabi31 Posted February 27, 2010 Share Posted February 27, 2010 Continui cu expeditiile mele din Fagaras Lacul Avrig: ******************************************************************* Vedere de ansamblu asupra crestei Fagarasilor pe care am strabatut-o ******************************************************************** Custura-Saratii, una din cele mai periculoase sectoare din masivul Fagaras inainte de a o strabate.Vedere de pe partea dinspre Vest catre Est: Tot Custura-Saratii vazuta dupa traversare de pe cealalta parte: dinspre Est catre Vest: O alta portiune periculoasa: trecerea pe o poteca extrem de ingusta delimitata pe o parte de un perete vertical iar de cealalta...haul.Iar ca sa fie optimismul ,,bine consolidat" s-a lasat ...ceata! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sergabi31 Posted February 27, 2010 Share Posted February 27, 2010 Continui cu Bucegii... Platoul Bucegilor.Sau Platoul Babele.In fundal nu putin celebrul Releu Costila de pe varful omonim.Se observa al sau versant foarte cunoscut alpinistilor romani dar mai ales straini! Aici am riscat extrem de mult...M-am asezat pe o cornisa periculoasa de zapada chiar pe muchia prapastiei incercand un cadru foto catusi de putin propice...Imi place riscul... Oi surprinse intr-un frumos repaos....siesta. Pe traseul V. Cerbului---Cab. Omul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sergabi31 Posted February 27, 2010 Share Posted February 27, 2010 Busteni....Orasul cel mai drag mie.De mai bine de 20 ani...ocupa un loc aparte in inima mea. E locul meu de tabara in desele mele expeditii sau actiuni de voluntariat in Bucegi.Poarta de intrare catre masivul Bucegi. Un tren serpuind prin Valea Prahovei de la Busteni catre Sinaia Magazinul ,,Costila" proaspat refacut...dar fara farmecul vechii fatade...Macar deasupra mastodontului de sticla am surprins intentionat atat varful cat si Crucea: CARAIMAN ORIGINAL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sylvia84 Posted February 27, 2010 Share Posted February 27, 2010 @ Sergabi31: Frumoase fotografii. Se vede ca ai calatorit ceva vreme:). Si mie imi place Busteniul. Un mic orasel cu aer curat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sergabi31 Posted February 27, 2010 Share Posted February 27, 2010 Poze din Banie. Orasul de unde este mama mea si bunicii materni! Incep cu Piata Unirii si Parcul Prefecturii. ...da....si aici se afla palmieri.Dar inainte de asta s-a reabilitat mai tot Centrul Craiovei... Prefectura judetului Dolj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sergabi31 Posted February 27, 2010 Share Posted February 27, 2010 Fantana muzicala nou amplasata.Inainte se afla statuia ecvestra a Banului Mihai Viteazul...care statuie a fost mutata cam 200m distanta de vechiul amplasament. Calea Unirii devenita pietonal: Filarmonica ,,Oltenia" Tipic obiceiului oltenesc: purtarea deasupra capului a bagajelor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sergabi31 Posted February 27, 2010 Share Posted February 27, 2010 Revenind la Galatiul nostru drag. Alexandru Jula-vesnicul galatean- alaturi de bunul lui prieten si coleg de scena: Jean Paler. O fosta colega de scoala si vecina de cartier, celebra solista vocala a formatiei ,,Tomis Junior": Doinita Fluturu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
floriano Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 Barcelona - Sagrada Familia, Martie 2010. O să mai existe urmări dar asta e începutul! Link to comment Share on other sites More sharing options...
floriano Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 Barcelona - Parc de la Ciutadella - continuarea postului anterior! Link to comment Share on other sites More sharing options...
katman Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 Barcelona - Parc de la Ciutadella - continuarea postului anterior! Man, dar tare esti zgircit la poze... parca se termina prea repede Link to comment Share on other sites More sharing options...
floriano Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 Dacă le-aș pune toate deodată s-ar dilua din impact Lasă că nu mai am nici prea multe până să le termin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts