dcp100168 Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Otelul Galati l-a suspendat pe portarul bulgar Kolev pana la sfarsitul contractuluiClubul de fotbal Oţelul Galaţi anunţă pe site-ul său oficial că l-a suspendat pe portarul bulgar Stoian Petrov Kolev, absent de mai multe zile de la antrenament, până la sfârşitul contractului său cu clubul gălăţean, adică până în vara anului 2010. "Am avut cele mai mari pretenţii de la jucătorii bulgari, pentru că ei aveau cele mai mari salarii la Oţelul. Domnul Kolev s-a supărat şi a plecat fără să anunţe, iar pentru asta va plăti. M-a sunat agentul său şi mi-a zis că el nu revine până nu-mi cer scuze că i-am făcut mercenari, dar să-mi fie cu iertare, cam asta înseamnă când iţi faci bagajele şi pleci atunci când sunt unele probleme financiare. Ca să nu mai zic că termenul de mercenar nu mi se pare deloc jignitor. Am depus memoriu la LPF şi cerem suspendarea lui Stoian Kolev. Vom aduce alt portar în loc, nu există jucători de neînlocuit", a declarat directorul general al FC Oţelul, Marius Stan.http://www.sport365.ro/Otelul_Galati_l_ ... 10570.html
Mikka Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Vom aduce alt portar în loc, nu există jucători de neînlocuitMda, nici antrenor de neinlocuit, si a venit catastrofa actuala - si pe o caruta de bani... Jucatori de neinlocuit - dar care nu au mai fost platiti cu lunile si atunci sunt numiti "mercenari"... Domnule Stan, de ce nu plecati? Sunteti si consilier, sunt o gramada de probleme in orasul asta, e criza, chiar ar fi o chestie sa faceti ceva pentru cei care v-au ales... Da, dar nu prea avea ce transferuri sa faceti prin CL, ar fi si de porc ca acolo sunt vreo 30 care v-ar putea spune pe slaeu ca nu va pricepeti, plus leafa mult mai mica. Mda, nu prea se merita.
Bada Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Mercenarii astia 2 de bulgari, care este, in nesimtirea lor nemasurata au avut grija sa nu depuna INCA memorii la lpf pentru a-si primi banii restanti din iulie incoace.
Recommended Posts