Jump to content

Primăria a reziliat contractele de asfaltare a trotuarelor


dcp100168

Recommended Posts

Primăria a reziliat contractele constructorilor care au întârziat lucrările

* Trei contracte aparţinând aceleiaşi firme au fost reziliate pentru că lucrările nu au fost finalizate la termenele impuse prin contractele semnate cu Primăria Galaţi.

Chiar dacă a trecut aproximativ o lună de zile, adică perioada în care lucrările ar fi trebuit să fie gata, asfaltarea trotuarelor din mai multe zone din oraş se află încă în fază incipientă. Este vorba despre reparaţii la trotuarele din Micro 13, 14, 38, Micro 39A, 39B, 39C, 40, Ţiglina I, II, Centru. “Toate contractele aparţin firmei Rom Metal SRL care avea de executat lucrări cu termenul de finalizare pe 18 noiembrie, adică la o lună după ce au fost demarate” a declarat viceprimarul Nicuşor Ciumacenco. Suprafaţa totală de trotuar care ar fi trebuit asfaltată este de 23.400 de metri pătraţi, însă până în prezent au fost executate lucrări pe o porţiune de aproximativ 2.500 de metri pătraţi. Pentru lucrările pe care ar fi trebuit să le facă, firma Rom Metal SRL primea de la bugetul local circa 700.000 de lei. “Au fost făcute notificări, constructorul nu s-a conformat acestora. Contractele vor fi reziliate iar pe viitor compania nu va mai fi primită la licitaţii” a declarat viceprimarul Nicuşor Ciumacenco.

http://www.adevarul.ro/rss/articol/gala ... arile.html

Link to comment
Share on other sites

Chiar nu pot intelege ceva. La exact o zi dupa expirarea termenului au reziliat contractul cu firma respectiva. Iar in Braila firma Atena a depasit cu mai bine de 1 n termenul si poate si in Galati sunt lucrari de care eu nu stiu in care s-a depasit termenul de executie cu mai bine de 1 an si nimeni nu are de gand sa rezilieze contractele. Oare de ce?

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.