Jump to content

Primăria Galaţi plăteşte 15.000 de euro pe bradul de Crăciun

Recommended Posts

Posted

Primăria Galaţi cheltuie 15.000 de euro pe bradul de Crăciun

Municipalitatea gălăţeană nu ţine cont de criză financiară şi cheltuie, la fel ca şi anul trecut, câteva zeci de mii de lei pentru bradul care urmează să fie împodobit de Sărbători în Parcul Cloşca. Bradul care va fi amenajat de Crăciun este cu circa 2.000 de lei mai ieftin ca cel pe care Primăria Galaţi l-a închiriat anul trecut când a plătit 66.300 de lei, adică 17.000 de euro (în decembrie 2008 euro era 3,9 lei faţă de 4,2 cât este acum, n.r.). Însă, nici în acest an, municipalitatea nu a făcut economii în acest sens şi a închiriat, de la o firmă din Constanţa, un brad pentru care plăteşte 64.236 lei, adică circa 15.000 de euro. De aceşti bani Primăria va primi un brad cu o înălţime de de 15 m, construit din structuri metalice, fibră de sticlă şi cetină artificial care va lumina în parcul cloşca timp de 40 de zile, între 5.12.2009 şi 10.01.2010. “Design-ul ornamental conţine: 400 becuri cu LCD tip Flash, 150 globuri de diverse culori, diverse figurine (fulg, steluţe, clopoţei, etc.), şiruri luminoase de diverse culori cu leduri care să îmbrace în totalitate bradul” a declarat Nicuşor Ciumacenco, viceprimarul Galaţiului.

http://www.adevarul.ro/articole/galati- ... aciun.html

Posted

parca's batuti in cap astia de la primaria lu' bunica.

capitalele europene investesc in imagine, impodobind brazi adevarati de sarbatori, iar noi impodobim "schele" metalice pe post de brazi. natiunea lu' "n-am, da-mi tu". =))

Posted

De vrei brad natural, îți cumperi acasă.. să-l atingi să te înțepe, să miroasă etc. Montarea unui brad natural implică:

1. ori aduci un pui de brad și așteptăm o veșnicie să se facă mare

2. ori aduci un brad deja mare dar care nu știi dacă se prinde.

Și la ambele variante Galațiul nu prea este ajutat de climat, deci care-i rolul până la urmă?

Îmi place în oraș să văd bradul împodobit, pardon, ditamai Bradul. Asta nu înseamnă că mă duc lângă el să-l miros sau să-l pipăi. Este Brad și e frumos. Asta contează. „ oo Brad Frumos ”

Copoi, atmosferă de Crăciun eu simt în familie, inclusiv în familia Gălățenilor. Nu dau 2 bani pe frumusețea străinilor și a sărbătorilor lor. Mă bucur de ce am aici. Cu banii care îi dau pe excursie fac o masă mare și invit jumătate de forum, nu crezi?

Posted

Din repezeală m-am exprimat greşit.

De vrei brad natural, îți cumperi acasă.. să-l atingi să te înțepe, să miroasă etc. Montarea unui brad natural ÎN ORAŞ implică:

1. ori aduci un pui de brad și așteptăm o veșnicie să se facă mare

2. ori aduci un brad deja mare dar care nu știi dacă se prinde.

Și la ambele variante Galațiul nu prea este ajutat de climat, deci care-i rolul până la urmă?

Posted

Discutia a fost si anul trecut si de la VL aceeasi persoana si-a dat cu parerea. Binenteles, daca se ocupa ea sau oricine altcineva era mai frumos si mai ietin, desigur. Pana una alta, asta e, cu asta defilam si nimeni altcineva nu a facut nimic... S-a facut o procedura legala de achizitie, era loc sa vina oricine (oricine care era firma - scuzati exprimarea, care are in obiectul de activitate, care eventual a mai treaba asta etc., etc, conform legii...). Altfel, multi dintre noi au cate un cunoscut care are la randul lui pe cineva care stie pe altul care are un brad care, desigur, ar fi cel mai frunos si mai minunat. Nu cred ca a oprit vreo lege sau vreo HCL o firma privata sau asociatia de orice gen sa aduca/orneze un brad in Galati...

• 2 weeks later...
Posted

Paula Seling, invitată la “Bradul de Crăciun”

Gălăţenii care vor participa anul acesta, pe 11 decembrie, la aprinderea bradului de Crăciun amenajat pe esplanada Casei de Cultură vor fi colindaţi de Paula Seling care va urca pe scenă începând cu ora 20.45. Însă, programul artistic va începe la ora 19.00 cu aprinderea Bradului de Crăciun. Imediat va urma un foc de artificii, iar după 19.15 colindătorii îi vor încânta pe cei prezenţi. Iubitorii muzicii populare o pot asculta pe Silvia Ene care va interpreta melodii celebre începând cu ora 20.15. După 18.45, şase actori de la Teatrul de Păpuşi vor împărţi copiilor prezenţi la eveniment 600 de baloane şi bomboane. "Bugetul alocat întregului eveniment este de aproximativ 20.000 de lei, din care 15.000 de lei sunt sponsorizare", a declarat Nicuşor Ciumacenco, viceprimarul Galaţiului.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Pa ... 83790.html

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.