Jump to content

Sistem de alimentare cu apă în comuna Fundeni


dcp100168

Recommended Posts

Sistem de alimentare cu apă pentru comuna Fundeni

* La proiectul iniţiat de Consiliul Judeţului Galaţi s-a lucrat în intervalul 2006-2009, bugetul total pentru definitivarea acestei lucrări fiind de aproximativ un milion de lei.

Investiţia este realizată în cadrul Programului privind pietruirea drumurilor comunale, alimentarea cu apă a satelor, conectarea satelor la reţeaua de electrificare şi la reţelele telefonice în conformitate cu prevederile HG 577/1997. Bugetul total al lucrărilor este de 1.072.358,41 lei, din care 647.542,19 din surse proprii. ”Am inaugurat un sistem de alimentare cu apă în comuna Fundeni, satul Hanu Conachi. Este un sistem de alimentare cu apă din magistrala de Vrancea, aici se află doar staţia de clorinare, urmând ca cetăţenii să facă racordul pe conducta principală. Sunt 17,8 km de conductă doar în Hanu Conachi, iar sistemul de alimentare pe bazine şi puţuri, din Fundeni şi Lungoci este realizat în proporţie de 85-90%. Sperăm ca cei de la Agenţia Naţională a Drumurilor să ne dea avizul pentru subtraversare în vederea finalizării lucrărilor şi acolo, pentru ca până la finele anului şi respectiva investiţie să fie pusă în funcţiune”, a declarat Eugen Chebac, preşedintele Consiliului Judeţului Galaţi. De asemenea, Consiliul Judeţului Galaţi şi Primăria Comunei Fundeni au ca obiective prioritare finalizarea unor proiecte privind alimentarea cu apă în satele Lungoci şi Fundeni, comuna Fundeni, a unei staţii de pompare apă în satul Hanu Conachi, modernizarea reţelei stradale în interiorul comunei Fundeni dar şi extinderea reţelei electrice, pe 3 tronsoane, în satul Hanu Conachi.

http://www.impartial.ro/index.php?func= ... &articol=2

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.