George Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Nu mai stiu unde s-a dus topicul lui Rami despre nesimtiti pe mess dar ar fi cazul sa fie redeschis. Hai sa va povestesc ceva recent: Ma contacteaza aseara una pe mail. Cica "Salut mai Pisleag, ti-am vazut proflul pe net... " Vad ca mesajele vin de la una pe nume Iulia Badica. Incerc sa port si eu o conversatie cu ea ca tot omul. Ma intreaba despre oras, ii raspund frumos ce atractii avem aici in Braila. Pe urma nimic. Dimineata ma mai intreaba nu stiu ce ii raspund iar frumos. O intreb din ce oras este nu imi spune nimic. Apoi imi spune doar ca o cunoaste pe o fata Nicoleta cu care ma fost coleg la cursul de somaj. Pana aici nimic neobisnuit. Apoi eu ii trimit un mesaj: Iulia, te ropg frumos spune-mi din ce oras esti si daca esti studenta sau deja muncesti, as vrea sa ne cunoastem un pic" Si ce raspuns primesc? un raspuns in bataie de joc: Eu sunt tot baiat si ma cheama tot George Pisleag" Asta e cel mai nesimtit raspuns pe care am avut ocazia sa il primesc vreodata Adica sa se dea drept altcineva si sa zica ca il cheama ca pe mine. E nesimtire curata. Nici ca i-am mai raspuns si am sters si toate cele cateva mesaje schimbate cu ea.
mambo Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 da, se poate: Imi place sa beau dimineata cate o ciocolata calda de la automat sau sa mi-o prepar singur acasa. Cea preparata de mine o consider la fel de buna ca cea de la automat. La automat apelez doar atunci cand nu am avut timp sa mi-o prepar acasa. Acasa la bunici am 1 caine tare dragalas, il cheama Rex. Si e foarte foarte jucaus si 5 pisici. Imi plac foarte mult animalele. Alte animale crescute de mine: 2 gugustuci, 2 papagali, o soparla. ____________________________________________________________________________________________________________ user fara drept de semnatura
George Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 Mambo asta e SPAM curat Mambo esti pe lista mea neagra!
AndreiM Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 George nu este spam.. Conform Regulamentului ( 9 B) Forumul Cafenea va avea un regim mai lejer de moderare în sensul că se permite abaterea de la subiect. ) . Dar îmi permit să-i atrag atenţia domnului mambo pentru că devine obişnuinţă pentru dumnealui. Stimate Mambo, dacă nu ai ceva concret de zis.. abţine-te căci apoi iar ai să zici că am ceva personal cu tine. Văd că nu vrei să înţelegi ca oamenii şi alegi mereu calea cea mai uşoară ( pentru tine ) , de a ameninţa, jigni şi a crea atmosferă de circ . Am observat că nu-ţi place la noi, pentru ce mai stai aici?
Relu Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Eu cred că mambo a fost on-topic...Dar mesajul d-sale ar fi fost mai bine înțeles dacă ne dădea și sursa de unde a citat...
AndreiM Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Asta am spus şi eu. A fost on-topic, dar are obiceiul de a prezenta mereu discuţii sau tot felul de zâmbete în bătaie de joc, şi din ce ştiu eu nu scrie nicăieri pe acest forum CIRC.
mambo Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Cea preparata de mine o consider la fel de buna ca cea de la automat. Acasa la bunici am 1 caine tare dragalas, il cheama Rex. Si e foarte foarte jucaus si 5 pisici. poti sa nu razi cand citesti asemenea bazaconii? eu nu pot. Eu cred că mambo a fost on-topic...Dar mesajul d-sale ar fi fost mai bine înțeles dacă ne dădea și sursa de unde a citat... google ____________________________________________________________________________________________________________ user fara drept de semnatura
AndreiM Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 foarte inteligent răspuns. Deci se poate să ne şi înţelegem.. Mambo, nu am nimic cu tine dar pur şi simplu nu-ţi înţeleg supărarea şi de ce postezi mereu unde este de „ caterincă ” .. atât..
toto Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 ....... E nesimtire curata. Nici ca i-am mai raspuns si am sters si toate cele cateva mesaje schimbate cu ea.Bine i-ai facut!!!!!!!!Fuck offffff! George, nu-i mai lua in serios pe toti de pe mess. Stii bine ce-i asteapta... lista neagra! PSIar ce a postat mambo, e nostim...
AndreiM Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Păi ea de fapt e un el.. care s-a dovedit a fi un puţoi şmecher şi îngâmfat. lista neagră şi indiferenţă... of George şi când creadeai că ai pus mâna pe o bucăţică . Glumesc
itsoc Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Si poate era o ea care nu a vrut sa continuie o discutie si a vrut sa para un el...Virtual se poate orice deci nu va amagiti ca sa nu fiti dezamagiti.
George Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Esrte un el si este userul geocyd de pe forum ca postase discutia pe forumul asta si a sters postul domnul AndreiM dar m-a suparat rau cand a zis ca il cheama tot George Pisleag. Adica asta e o jugnire, o insulta la adresa mea. in conditiile in care eu stiu de la mama mea ca Pisleag e nume unic in tara asta. De aceea nici nu vrea sa auda mama sa imi schimbe numele. Eu vroiam sa imi schimb numele ca la sc baietii isi cam bateau joc pe seama nuimelui meu) dar mama a spus "NU, ca e nume unic".
AndreiM Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Problema ta este că la fiecare site, forum etc ţi-ai făcut cont cu numele tau adevărat, în loc să foloseşti un pseudonim ceva. Asta este o greşeală... Încearcă un simplu search pe Google al numelui tău.
mambo Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 ma wurdulakule esti culmea ia zi georgica, e fals, asa-i? ____________________________________________________________________________________________________________ user fara drept de semnatura
mambo Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 stiu, dar unora le place... jazzul.l.e: sa inteleg ma wurdulakule ca tu esti ala care a conversat pe mess cu george?____________________________________________________________________________________________________________user fara drept de semnatura
mambo Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 nu e cazul sa fii asa de rau...____________________________________________________________________________________________________________user fara drept de semnatura
silviudeep Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Nu mai stiu unde s-a dus topicul lui Rami despre nesimtiti pe mess dar ar fi cazul sa fie redeschis. Hai sa va povestesc ceva recent: Ma contacteaza aseara una pe mail. Cica "Salut mai Pisleag, ti-am vazut proflul pe net... " Vad ca mesajele vin de la una pe nume Iulia Badica. Incerc sa port si eu o conversatie cu ea ca tot omul. Ma intreaba despre oras, ii raspund frumos ce atractii avem aici in Braila. Pe urma nimic. Dimineata ma mai intreaba nu stiu ce ii raspund iar frumos. O intreb din ce oras este nu imi spune nimic. Apoi imi spune doar ca o cunoaste pe o fata Nicoleta cu care ma fost coleg la cursul de somaj. Pana aici nimic neobisnuit. Apoi eu ii trimit un mesaj: Iulia, te ropg frumos spune-mi din ce oras esti si daca esti studenta sau deja muncesti, as vrea sa ne cunoastem un pic" Si ce raspuns primesc? un raspuns in bataie de joc: Eu sunt tot baiat si ma cheama tot George Pisleag" Asta e cel mai nesimtit raspuns pe care am avut ocazia sa il primesc vreodata Adica sa se dea drept altcineva si sa zica ca il cheama ca pe mine. E nesimtire curata. Nici ca i-am mai raspuns si am sters si toate cele cateva mesaje schimbate cu ea. Nu mi-o lua in nume de rau dar daca tu ajungi sa iei in serios conversatiile de pe chat-uri ai in mod cert o problema. Si cand o mai si expui "public", cum naiba sa nu starnesti ironii la adresa ta. Se pare ca esti cam naiv, nu tot ce zboara se mananca. Hai noroace!!
AndreiM Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Topic închis. Problemele personale se rezolvă în privat sau prin alte mijloace în afara acestui forum.
Recommended Posts