Jump to content

"Amintiri din Epoca de Aur", la Cinema Ţiglina


dcp100168

Recommended Posts

Comedia “Amintiri din Epoca de Aur”, la cinematograf in Galati

Sase luni dupa premiera mondiala de la Cannes, filmul Amintiri din Epoca de Aur ajunge si in Galati. Pelicula va rula sub forma a doua filme separate, care vor fi proiectate in cinematograf la distanta de o saptamina. Prima parte a filmului: Amintiri din Epoca de Aur 1: "Tovarasi, frumoasa e viata!", va putea fi vazuta incepind din 20 noiembrie la Cinema Tiglina, iar partea a doua, "Dragoste in timpul liber", va incepe din 27 noiembrie, la acelasi cinematograf.

"Amintiri din epoca de aur" ecranizeaza cele mai comice legende urbane romanesti din anii 80 si pina azi si este un film colectiv scris si produs de Cristian Mungiu si regizat impreuna cu Ioana Uricaru, Hanno Hoefer, Razvan Marculescu si Constantin Popescu. Prima parte din seria Amintiri - "4 luni, 3 saptamini si 2 zile", distinsa cu Palme d'Or la festivalul de film de la Cannes, a adus in salile din Romania peste 90.000 de spectatori.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Cand ai fost ultima oara la Cinema Tiglina? Eu am fost inainte de Craciun si mi-am promis ca nu mai merg niciodata acolo...

am stat 5 minute si.....vazut, nu placut, dar plecat!(desi filmul era bun)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.