dcp100168 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Elevii intra in vacanta de iarna in 14 decembrie, cu 5 zile mai devremeElevii din invatamantul preuniversitar vor intra in vacanta mai devreme cu cinci zile, din 14 decembrie, si nu din 19 decembrie asa cum prevedea structura anului scolar pentru 2009-2010, deoarece profesorii vor fi in concediu neplatit, in perioada 14-18 decembrie. Ministerul Educatiei a transmis in 20 noiembrie, inspectoratelor scolare judetene o nota in care sunt atentionate ca au obligatia de a respecta prevederile articolului 10 din Legea 329/2009: "Astfel, urmare a consultarilor formale si informale avute in ultima perioada de MECI cu unii membri de sindicat, cadre didactice, parinti si autoritati locale, trebuie respectate urmatoarele prevederi: 1.Acordarea de zile libere fara plata in data de 30 noiembrie 2009, precum si in intervalul 14-18 decembrie 2009, in vederea diminuarii chetuielilor de personal prevazute pentru lunile noiembrie si decembrie 2009. 2.Inspectoratele scolare judetene au obligatia de a informa conducerile unitatilor de invatamant in legatura cu decizia ministerului si de o a pune in aplicare. De asemenea, ISJ-urile trebuie sa se asigure ca in fiecare unitate de invatamant exista un program pentru recuperarea materiei aferente zilelor in care nu se sustin cursuri", se arata in comunicatul ministerului.http://www.hotnews.ro/stiri-esential-65 ... evreme.htm
George Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 De ce vacanta se socoteste de luni si nu de sambata 12 decembrie? Am observat ca anii trecuti vacanta de iarna se socotea incepand cu sambata acum se socoteste incepand de luni. oricum ai socoti e aceeasi branza. Vineri 11 decembrie ultima zi de scoala. Eu cand eram la scoala in generala in ziua de vineri (ultima zi de scoala inaintea vacantelor) cand ieseam de la ore strigam VACANTA deh eram mic Intotdeauna am considerat vacanta ca deja venise inca de vineri. Si sa inteleg ca nici pe 30 noiembrie nu e scoala? Exact in acea zi o amica a mea are teza. Si ar vrea sa stie ce se va intampla.
EMIL Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Mai ceva ca in politica, sunt scoli in Galati, si nu putine, unde vacanta incepe de mirecuri 16 decembrie (sau de marti dupa ultima ora de curs). Asta da autonomie. Oricum, a spus cineva bine ca "politica strica educatia", ...sorry, nu stiu cine, dar sigur am auzit asta la unul din clasicii in viata, asa ca nu doresc sa fiu acuzat de preluare
George Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Oricum profiii care muncesc saptamana asta nu isi dau seama ca o fac voluntar
Recommended Posts