AndreiM Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Am inițiat această campanie de promovare pentru a încerca să extindem comunitatea gălățenilor metode şi materiale de promovare până acum : -Sampling prin fly-ere ce merg împărţite în parcuri, şcoli, licee, facultăţi, instituţii de stat şi private, domeniul public etc. -Stickere autocolant pentru auto şi moto. Merg lipite pe lunetă, portbagaj, spoiler, parbriz etc. Ele au folie de transfer astfel că se aplică foarte uşor pe toate suprafeţele. -Banner / Logo pentru bloggerii ce vor să ne susţină în această campanie În principiu arată cam aşa : dar dimensiunile sunt atipice aşa că ele pot varia. Cei care doriţi să ne ajutaţi vă rog să-mi comunicaţi dimensiunea pentru logo. -Link Exchange ( schimb de linkuri ) pentru cei ce deţin un site cât de cât „ populat ” şi doresc să ne „ promovăm ” reciproc. Alte idei de promovare sunt binevenite şi vă rog să le comunicaţi. Pot fi contactat pe Id-ul de messenger forumulgalatenilor şi la adresa de e-mail forumulgalatenilor@gmail.com Şi pentru cei care întreabă ” mie ce-mi iese? ” nu vă pot spune decât că nu o să rămânem datori Vă Mulţumesc
AndreiM Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 Aici avem maşinile care au dorit să ne ajute cu promovarea.Mă bucur că toţi cei care au acest sticker sunt mândri de el. Bravo. . Stickere mai sunt.. mai vrea cineva?
Recommended Posts