Jump to content

Campanie de promovare

Contribuiţi la această campanie ?  

17 members have voted

1. 1. Contribuiţi la această campanie ?

• M-am săturat de campanii
      1
    • Da, atât cât pot
      14
    • Nu, doar pierd vremea pe aici
      2

Recommended Posts

Posted

Am inițiat această campanie de promovare pentru a încerca să extindem comunitatea gălățenilor

metode şi materiale de promovare până acum :

-Sampling prin fly-ere ce merg împărţite în parcuri, şcoli, licee, facultăţi, instituţii de stat şi private, domeniul public etc.

24112009270.th.jpg

-Stickere autocolant pentru auto şi moto. Merg lipite pe lunetă, portbagaj, spoiler, parbriz etc. Ele au folie de transfer astfel că se aplică foarte uşor pe toate suprafeţele.

-Banner / Logo pentru bloggerii ce vor să ne susţină în această campanie

În principiu arată cam aşa : logofk.th.png

dar dimensiunile sunt atipice aşa că ele pot varia. Cei care doriţi să ne ajutaţi vă rog să-mi comunicaţi dimensiunea pentru logo.

-Link Exchange ( schimb de linkuri ) pentru cei ce deţin un site cât de cât „ populat ” şi doresc să ne „ promovăm ” reciproc.

Alte idei de promovare sunt binevenite şi vă rog să le comunicaţi. Pot fi contactat pe Id-ul de messenger forumulgalatenilor şi la adresa de e-mail forumulgalatenilor@gmail.com

Şi pentru cei care întreabă ” mie ce-mi iese? ” nu vă pot spune decât că nu o să rămânem datori :d

Vă Mulţumesc

Posted

Aici avem maşinile care au dorit să ne ajute cu promovarea.Mă bucur că toţi cei care au acest sticker sunt mândri de el. Bravo. . Stickere mai sunt.. mai vrea cineva? :d

18112009220.th.jpg 24112009253.th.jpg 24112009254.th.jpg 25112009090.th.jpg 26112009104.th.jpg 26112009105.th.jpg

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.