dcp100168 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Mutilaţi pentru o pungă de seminţeDoi bărbaţi din Oancea, unchi şi nepot, au plătit extrem de scump faptul că unul dintre ei a vărsat accidental punga de seminţe a unui consătean în vârstă de 17 ani. "Îmi suna telefonul şi am ieşit în grabă din barul în care eram împreună cu unchiul meu. Atunci am răsturnat fără să vreau punga cu seminţe a unui puşti de la noi. El stătea la intrarea în bar şi fără să vreau m-am lovit de el când am ieşit. Mi-a spus să îi dau înapoi trei lei, atât cât costau seminţele, şi evident că am refuzat. Între timp ieşise şi unchiul meu afară. Puştiul, Bogdan îi zice, l-a chemat în ajutor pe tatăl său vitreg, care a dat întâi în unchiul meu, deşi el nu avea nicio treabă cu asta. Am sărit să îl apăr pe unchiul meu şi atunci am simţit cum îmi iese sânge pe faţă. Apoi s-a repezit la unchiul meu şi l-a tăiat şi pe el. Cred că avea un cutter în mână", povesteşte Mihai Raicu, de 20 de ani, ghinionistul care a răsturnat punga de seminţe.Dumitru Ilie, de 28 de ani, unchiul lui Raicu, a ajuns şi el la Spitalul de Urgenţă alături de nepotul său. "La noi seminţele sunt tradiţie naţională, pentru care se ajunge la vărsare de sânge. Avem internate două persoane, unchi şi nepot, care au fost tăiaţi pe faţă deoarece au refuzat să restituie unui consătean banii pe punga de seminţe pe care unul dintre ei a vărsat-o accidental", a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă, dr. Nicolae Bacalbaşa. Din păcate, cele două victime vor avea nevoie şi de intervenţii de chirurgie estetică pentru a-şi reface feţele mutilate de lama cutterului. Sumele necesare acestor intervenţii de chirurgie estetică de care vor avea nevoie victimele depăşesc serios valoarea pungii de seminţe răsturnate, aşa că acum victimele se întreabă dacă nu mai bine îi dădeau păgubitului banii pe seminţe. Unchiul şi nepotul vor da în judecată agresorul, altfel nu au de unde lua bani pentru operaţii.http://www.monitoruldegalati.ro/index.p ... &articol=4
Recommended Posts