Jump to content

Gălăţean atacat cu sabia în Brăila


dcp100168

Recommended Posts

Gălăţean atacat cu sabia în Brăila

* Ameninţat pentru că a indispus un şofer brăilean *

O patrulă a Poliţiei brăilene aflată miercuri după-amiaza la intersecţia bulevardului Dorobanţilor cu strada Apollo, a fost sesizată de Costel N., din comuna Pechea, judeţul Galaţi, în legătură cu faptul că, din cauza unei altercaţii în trafic, un individ a coborât din maşina pe care o conducea, înarmat cu o sabie cu care l-a ameninţat pe gălăţean.

Jenel Şogor, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Brăila: „Poliţiştii au găsit autoturismul în cauză parcat în dreptul blocului A1, de pe bulevardul Dorobanţilor. De la volanul acestuia a coborât un bărbat care, la vederea poliţiştilor, a aruncat sabia pe scaun”. „Pentru că brăileanul Leonard D., de 45 de ani, mirosea puternic a alcool şi vorbea incoerent, poliţiştii au încercat să-l testeze cu aparatul alcooltest”. „Omul a refuzat, aşa că ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie”.

Poliţiştii au confiscat sabia, de 55 centimetri, în vederea continuării cercetărilor, bărbatului fiindu-i făcut dosar penal pentru port ilegal de armă albă şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, în stare de ebrietate.

http://www.viata-libera.ro/articol-Gala ... ila_2.html

Link to comment
Share on other sites

cert trebuie schimbat ceva în ţara asta! păi dacă nici puţină haiducie nu mai ai voie să faci, atunci sigur ne denaturăm ca naţie! unde-i respectul pentru Iancu Jianu, Pintea Haiducul, Toma Alimoş sau alţi vajnici purtători de sabie?! plus că alcoolu' trebuie şi el consumat că altfel e gargară degeaba chestia aia cu consumul produselor "made in Romania"...

Link to comment
Share on other sites

Ar fi trebuit dat si numarul masinii cocalarului manelist.

Si pana sa se faca ceva in tara asta... sa ne facem in primul rand noi "datoria". Asa, din treacat... :d

PS x(

Presupun ca-i cercetat in stare de libertate, ca nu prezinta pericol public, etc si bla, bla, bla! :-L

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.