Jump to content

Valdivia Constructing Galaţi - cea mai dinamică firmă


dcp100168

Recommended Posts

Topul celor mai dinamice companii din Moldova

Compania Valdivia Constructing din Galati, care produce constructii metalice pe santiere navale, firma Build Corp care activeaza in productia de beton si prelucrarea otelului si compania de proiectare in constructii Proinvest Grup au fost desemnate ieri primele trei cele mai performante companii din zona Moldovei de catre Ziarul Financiar si Enterprise Investors. Firma Valdivia Constructing din Galati a inregistrat in intervalul 2006-2008 o crestere medie anuala a cifrei de afaceri de 1216%, pana la circa 11 milioane de euro anul trecut din fabricarea de constructii metalice pe santiere navale. Compania are 262 de angajati.

Laura Serban, proprietara firmei de constructii metalice pentru santiere navale Valvidia Constructing din Galati, a castigat locul I, cu o crestere de 1.216% a cifrei de afaceri in 2008. Proprietara companiei Valdivia Constructing, Laura Serban, 43 de ani, a inceput sa lucreze in santierul naval din Galati dupa ce a terminat liceul. Faceam facultatea de mecanica la distanta si in acelasi timp lucram. Insa in doua ore reuseam sa termin ce aveam de facut in opt ore iar dupa aceea ma apucam de invatat pentru a ma inscrie la facultatea de psihologie. Din cauza unui coleg invidios, am fost chemata de seful olandez pentru a da explicatii. In final, el mi-a spus ca daca sunt asa desteapta imi va da un proiect in Olanda", a spus proprietara companiei Valdivia Constructing, Laura Serban, 43 de ani, ieri, la seminarul regional "Solutiile castigatoare pe timp de criza" desfasurat ieri la Iasi. Ea a spus ca a inceput sa lucreze in santierul naval din Galati dupa ce a terminat liceul. In anul 2002 isi infiinteaza propria companie, iar in 2006 incheie primul contract de prestare servicii pentru un santier naval din Olanda.

"Anul acesta au intarziat platile si cu sase luni. Am primit de asemenea mai putine contracte insa cu o valoare mai mare, asa ca nu ma astept la o scadere a cifrei de afaceri", a spus Laura Serban, care detine si o licenta in psihologie. Ea spune ca este mai importanta stabilitatea emotionala a angajatului in fata nivelului ridicat de specializare. "Un angajat foarte specializat va alege intodeauna intre variantele a sau b, in timp ce unul mai putin specializat si mai echilibrat emotional va inventa varianta".

Pe locul doi s-a aflat compania Build Corp, care activeaza in productia de prefabricate, beton si prelucrarea otelului si care a inregistrat o crestere medie a cifrei de afaceri de 153,7% in ultimii trei ani, pana la 485 mil. lei (131 mil. euro). Locul trei a revenit companiei de proiectare in constructii Proinvest Grup, cu o crestere de circa 144% a afacerilor, pana la 40 de mil. lei (11 mil. euro).

http://www.zf.ro/eveniment/topul-celor- ... va-5133037

2_59f82fa1e3a38d98d04672e869a3f581_thumb

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.