Jump to content

Romeo şi Julieta, varianta gălăţeană


dcp100168

Recommended Posts

Romeo şi Julieta, varianta gălăţeană

Poveste precum cea a lui Romeo şi Julietei, într-o comună gălăţeană, dar cu urmări negative pentru el. Este întâmplarea prin care a trecut Rareş Ciripenco, un tânăr de 19 ani din Galaţi, care a fost internat la Spitalul de Urgenţă ”Sfântul Apostol Andrei”, după ce a fost bătut şi ”mutilat” de unchiul unei adolescente de 14 ani, cu care avea o relaţie. Totul s-a întâmplat miercuri seară, când tânărul s-a dus să-şi viziteze iubita, în comuna Cudalbi. Au stat o perioadă împreună, după care au fost surprinşi de unchiul fetei, care l-a bătut cu pumnii şi picioarele pe băiat, mai mult i-a rupt şi un dinte. ”M-am dus la ea, dar unchiul ei s-a luat de mine pentru că nu era de acord cu relaţia noastră. M-a bătut şi mi-a scos şi un dinte. Vreau să-mi plătească spitalizare şi refacerea dintelui. Nu îl iert”, a explicat victima.

În prezent, băiatul este internat în secţia de Neurochirurgie a Spitalului de Urgenţă Galaţi. ”Un tânăr de 19 ani este internat în secţia de Neurochirurgie la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru că s-a îndrăgostit, lucru perfect normal, de o fată de 14 ani. Acest lucru este interzis de lege, ca practică, nu ca sentiment şi de unchiul respectivei fete. În cadrul acestei nepotriviri de vârstă, îndrăgostitul s-a ales cu o bătaie, un dinte scos şi cu promisiunea că i se va tăia urechea”, a declarat dr. Nicolae Bacalbaşa, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă ”Sfântul Apostol Andrei”.

Părerea specialistului

”Din punct de vedere legal, dacă între cei doi adolescenţi s-a consumat o relaţie de natură sexuală, lucrurile sunt complicate. În schimb, din punct de vedere pshihologic vorbim de o vârstă la care adolescenţii îşi doresc şi simt nevoia să aibă astfel de relaţii”, a explicat Diana Bulai, psiholog în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Galaţi.

http://www.impartial.ro/index.php?func= ... &articol=8

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.