Jump to content

Traian Băsescu vs Mircea Geoană


dcp100168

Traian Băsescu vs Mircea Geoană  

19 members have voted

 1. 1. Traian Băsescu vs Mircea Geoană

  • Traian Băsescu
   6
  • Mircea Geoană
   11
  • Nu votez
   2


Recommended Posts

Ce tare e poza! :YMAPPLAUSE::YMAPPLAUSE::YMAPPLAUSE:

Eu voi vota daca imi permite timpul pe...amandoi!sa nu se supere vreo unul... /:) Basescu are mafia bagata deja toooaaataaaa in lumea lui acolo sus...acum ce facem?Il bagam pe urmatorul cu mafia lui????Schimbam iar directoratul la orice institutie din oras[dupa ce ,desigur,in speranta ca va iesi Geoana si intr-un viitor mai bun :)) ]???

Schimbam iar legi si taxe noi,reinventate,reinnoite,republicate... :d/ O sa fie tara lui "n-am bani de paine" sau"vecinul meu e criminal"cand cineva e intrebat daca se invecineaza cu noi... :YMSMUG:

O sa fie o tara buuna de pus in cosul din poza anterioara! :YMCOWBOY: Nu mai stiu cine spunea de pistol si ca i-ar fi frica sa nu cumva sa faca abuz de el..Eu zic:FRATEEEEE!IA-L DE ACUM! m/

Link to comment
Share on other sites

Am auzit astazi la radio ca daca o sa iasa Geoana vom avea parte de scumpiri lunar. Cat o fi de advarat nu stiu. Riscati fratilor daca vreti sa ajungem ca zimbabwenii care umbla cu sacul de bani dupa ei si dintr-un miliard nu cumpara decat o paine.

Link to comment
Share on other sites

:-? Am de ales intre un ,,prostanac'' 8-} (caracterizat asa de mentorul sau, mos Ilici) care crede in povestile lui Crin ca exista Santa...Klaus (Iohannis) :YMDAYDREAM: si un ,,pirat'' :ar! (prin formatie- e carmaci cu diploma, demonstratie - a distrus o flota, deformatie - uitatura piezisa). Amandoi imi jura ca vor postul de presedinte numai pentru binele meu, siguranta si bunastarea familiei mele...contra salariului modic de bugetar sef =P~ . Nici unul insa nu spune cum va raspunde pentru incalcarea promisiunilor :^O ; nici unul nu da nici un termen de realizare, nici o garantie [-xca va face precum a promis :-.

Singura metoda de penalizare agreata de ,,catindati'' este pierderea urmatorului mandat :-SS - de parca ar ramane pe drumuri, somer de lux. Asa ca, trebuie sa merg la risc, ca la jocuri de noroc - nimeni nu iti garanteaza ca o sa castigi, dar daca nu joci nu ai nici o sansa. Traiasca Regele! :d

Link to comment
Share on other sites

Mai pe bune, mai cu furatul... Astia au ajuns sa fie in finala.

Trist e ca au fost votati de sute de mii de alegatori, care atit au inteles: ca nu avem ca optiuni decit un pirat si un prostanac.

Si ne-au lasat si pe noi restul cu aceeasi alegere de facut... ~X(

Link to comment
Share on other sites

Cititi aici! ...

Eram sigur ca e trucat. E trucat de acolitii lui Dinu Patriciu. Dinu Patriciu e de la PSD. A faut asta ca sa castige Geoana alegerile.

george, vezi ce vrei să vezi. adevărul e prea complex pentru tine, în acest caz. nu ai acces la informațiile care să te conducă la adevăr. până și expertiza e un adevăr fals. e o cerere de autentificare a veridicității unui material video de pe un cd. ce cd? un cd cu un material copiat de pe un site. ai tu garanția că asupra acelui material nu s-a intervenit? INEC s-a pronunțat asupra materialului pus la dispoziție. sper că poți continua un potențial raționament ;) , deși mă îndoiesc.

Link to comment
Share on other sites

In aceasta seara are loc confruntarea finala televizata Basescu - Geoana

Traian Basescu si Mircea Geoana se intalnesc, intr-o confruntare televizata, pentru a convinge electoratul sa ii voteze in turul doi al alegerilor prezidentiale. Dezbaterea va avea loc la Palatul Parlamentului, incepand cu ora 19.00, va fi organizata de Institutul de Politici Publice si va fi moderata de jurnalistul Robert Turcescu.

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-66 ... geoana.htm

Link to comment
Share on other sites

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.