Jump to content

Ciocnire violentă între un tramvai şi un Citroen

Recommended Posts

Posted

* Aproape 100 de gălăţeni care mergeau ieri după amiază cu tramvaiul au fost la un pas de o dramă după ce un autoturism a intrat în plin în vehicul

Ieri după-amiază, la intersecţia străzii Frunzei, cu strada Brăilei, a avut loc un accident soldat cu rănirea uşoară a unui şofer neatent. Nicuşor Priceputu, de 20 de ani, din comuna brăileană Tufeşti, aflat la volanul unui Citroen C1, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers şi a intrat în plin într-un tramvai plin cu oameni. Din cauza acestui incident, circulaţia a fost blocată în zonă mai bine de o oră. Vatmaniţa Valerica Paraschiv a declarat: „Am oprit cât am putut de repede . De 28 de ani, sunt vatman şi este prima dată când am un accident. Era ceva lume în tramvai”. Având în vedere că nu consumase alcool şi a fost singurul rănit, şoferul va fi nevoit să plătească daunele, scăpând de dosar penal.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Ci ... 84089.html

Posted

... Nicuşor Priceputu, de 20 de ani, din comuna brăileană :-O Tufeşti, aflat la volanul unui Citroen C1, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers şi a intrat în plin într-un tramvai plin cu oameni. Din cauza acestui incident, circulaţia a fost blocată în zonă mai bine de o oră. Vatmaniţa Valerica Paraschiv a declarat: „Am oprit cât am putut de repede . De 28 de ani, sunt vatman şi este prima dată când am un accident.”.

:d Doamna Valerica... pai e prima data cad dai de un brailean! =))

Si tramvaiul merge drept, n-aveai cum sa-l ocolesti! :))

Posted

Este un mecanic de la Citroen Galati soferul si el impreuna cu alti 2-3 sunt din Braila si fac Naveta cu acel C1. masina apartine Belvedere Motors.

Posted

Asta a scapat de dosar penal si altii care fac accident intre autoturisme si se intampla chiar sa nu existe raniti se apuca politia sa faca ancheta si sa deschida dosare penale in draci. Halal politie mai avem si noi...

Posted

Dar tu pentru ce i-ai fi facut dosar penal ? Pentru ca nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers? Pagubele e treaba lui, vina lui, dar dosar penal pentru ce?

Posted

Eu nu am spus asta. Eu am vrut sa spun ca in sfarsit vad ca nu se face dosar penal intr-un accident fara victime. Si ca la ceilalti care fac accidente intre autoturisme si nu existe victime sau sunt doar raniri foarte usoare care nu necesita spitalizare de genul: julituri, zgarieturi, hopa dosar penal. De ex lu unu care s-a autoaccidentat cazand de pe scuter hopa dosar penal. Unde e DREPTATEA in TARA ASTA?

Posted

cine a zis ca jorj nu gandeste matur, s-a inselat.

uite ca a dat un exemplu concret privind modul in care institutiile statului isi fac datoria. cred ca acel scuter, in acest moment garaie de parnaie, acuzat fiind de tentativa de omor =))

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.