Jump to content

Programul manifestărilor de 1 Decembrie


dcp100168

Recommended Posts

Programul manifestărilor de ZIUA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI - 1 DECEMBRIE 2009

Catedrala Episcopală 9.00-9.30 – Te Deum

Cimitirul Eternitatea, Mausoleul Eroilor - Ceremonial militar şi religios

10.00-10.05 – Primirea onorului

10.05-10.10 – Intonarea imnului de stat al României

10.10-10.25 – Serviciu religios

10.25-10.35 – Alocuţiunile oficialităţilor

10.35-11.00 - Depunere de coroane

11.45-11.50 - Defilarea Gărzii de Onoare

Monumentul Eroilor Martiri ai Revoluţiei din Decembrie 1989 (Teatrul Dramatic)

10.00-11.00 – Depunere de coroane (fără ceremonial solemn)

Monumentul Eroilor Regiment 11 Siret (Strada Regiment 11 Siret)

10.00-11.00 Depunere de coroane (fără ceremonial solemn)

Monumentul Eroilor 1941-1945 (Strada Gării)

10.00 – 11.00 Depunere coroane (fără ceremonial solemn)

Link to comment
Share on other sites

PDL, PSD şi PNL au depus coroane cu flori în culorile partidelor la Monumentul Eroilor din Galaţi

Liderii PDL, PSD şi PNL au depus coroane cu flori în culorile partidelor, respectiv portocaliu, roşu şi galben cu albastru, marţi, la Monumentul Eroilor din Galaţi. Marţi, în timpul ceremonialului religios şi militar care a avut loc la Monumentul Eroilor din Cimitirul "Eternitatea" din Galaţi cu ocazia Zilei Naţionale a României, liderul filialei judeţene PDL, deputatul Mircea Toader, a depus o coroană cu flori portocalii - culoarea partidului pe care îl reprezintă. La fel a procedat şi omologul său de la PNL, deputatul Victor Paul Dobre, care a depus o coroană cu flori galbene şi albastre. La rândul lor, social-democraţii - reprezentanţi de deputatul Florin Pâslaru şi de viceprimarul Nicuşor Ciumacenco - au depus o coroană cu flori roşii. Şi instituţiile publice au depus coroane de flori la Monumentul Eroilor din Cimitirul "Eternitatea", dar şi la celelalte monumente din municipiu, închinate eroilor căzuţi pe fronturile din ţară şi din străinătate: la Monumentul Eroilor Martiri ai Revoluţiei din Decembrie 1989, la Monumentul Eroilor Regiment 11 Siret şi la Monumentul Eroilor 1941-1945. Depunerile de coroane au fost precedate, în cursul dimineţii, de un Te Deum oficiat la Catedrala Episcopală "Sfântul Nicolae”.

Link to comment
Share on other sites

Relu, fara sa-p apar pe Nicolae, da' am impresia ca e in spital la Bucuresti...

incearca fosila sa devina istorie???Nu se poate sa fie adevarat... 8-|

Cred ca un pic de bun simt nu ar strica, chiar si in cazul tau. Sunt curios cand una din rudele tale sau prieteni vor avea probleme de sanatate tot cu "fosila" si "istorie" ii vei cataloga??

Indiferent daca nu esti de acord cu un om, sa-i doresti raul (ceea ce reiesa din afirmatia ta) este cel putin penibil, mai ales ca stii tu "Nu sapa groapa altuia, ca vei cadea singur in ea".

Later edit: Primarul are probleme serioase de sanatate si este internat in spital.

Link to comment
Share on other sites

bineinteles ca nu se putea fara un post in care excesul de zel e la el acasa. as mai spune ceva dar mi-e frica ca voi fi din nou catalogat "gica contra". asta e romanul. asta e comunitatea noastra.

cine se simte cu musca pe caciula n-are decat sa o goneasca de-acolo... si orice asemanare cu personajele de pe acest forum este pur intamplatoare. (oare?)

l.e.1: viewtopic.php?p=40581#p40581

Consideră un avertisment verbal ce am să-ți spun acum: Este ultima oară când mai postezi în bătaie de joc.

Te-am rugat de atâtea ori în privat să încetezi a mai posta doar pentru a „ scoate ” ochii cuiva. Nu toți au părerea ta, obișnuiește-te cu ideea. Te-am mai întrebat: Dacă nu-ți place la noi ce mai cauți aici? Sunt atâtea forumuri cu „ sămânță de scandal ” . editat de AndreiM

l.e.2: nu stiu unde este bataia de joc in postul meu dar de azi stiu sigur cine va beneficia de asa ceva. probabil in postul lui silviu sau al mariei poate fi vorba de asa ceva. eu doar am facut o observatie care, recunosc, a fost off-topic. pt asta merit un warn.

l.e.3: ramane valabil l.e.1

Bătaia de joc este faptul că nu-ți permit să-mi faci „ personaje ” utilizatorii de pe acest forum și că postezi doar pentru a face „ observație ” cum zici tu și pentru a stârni mai departe alte off-topic-uri. Dacă aveam nevoie de judecător mă adresam unuia care este în măsură să facă observații.

Este a treia amenințare pe care mi-o adresezi. La următoarea nu o să-ți fie bine crede-mă și nu mă refer la „armele” care le am pe forum. Încearcă-mă și ai să vezi de ce e în stare un „ puști ”. Sper că m-am făcut destul de înțeles. editat de AndreiM

l.e.4: ramane valabil l.e.3.

Link to comment
Share on other sites

Nu inteleg totusi de unde tot acest torent de mesaje ,replici si contra-replici...

Ca e fosila sau nu, ca e cum o fi sau altfel, momentan Dumitru Nicolae e in spital, cel putin din ceea ce e public.

Sincer aproape ca regret ca am postat. Orbirea asta politica devine din ce in ce mai periculoasa.

Link to comment
Share on other sites

Sarbatoare uitata in parcul din fata Prefecturii

Conducatorii institutiilor publice galatene si reprezentantii principalelor partide politice s-au calcat pe picioare la manifestarile de la Monumentul Eroilor Neamului de la Cimitirul "Eternitatea", unde a fost programat si ceremonialul militar care a atras multa lume. Politicienii au inventat "coroanele de partid", depunand imense coroane din flori de culoarea partidului pe care il reprezentau.

Pentru ca nu a existat sansa baii de multime, a fost ignorata, in totalitate, depunerea de coroane de la Monumentul Eroilor Martiri ai Revolutiei din Decembrie 1989, aflat in parcul din fata Prefecturii Galati. Aceasta depunere de coroane ar fi trebuit sa inceapa la ora 10.00, cand ar fi trebuit sa fie depuse coroane din partea Primariei Galati, Prefecturii Galati si din partea Asociatiilor de Revolutionari. La ora 10.00 erau acolo doar patru militari, care asigurau garda de onoare la monument si doi ofiteri. Coroanele Primariei si Prefecturii erau rezemate, una de monument, alta de gardul viu. Mai multi galateni asteptau sa inceapa depunerea de coroane, dar pentru ca nu se vedea nici o miscare au plecat. Dupa o jumatate de ora, cei doi ofiteri au luat coroana rezemata de gard si au depus-o, au salutat prezentand onorul, dupa care s-au retras in asteptarea oficialitatilor, prilej care ar fi putut determina reluarea depunerii de coroane. Nu s-a intamplat asa. La ora 10.45 a aparut in zona Tuaregul presedintelui Consiliului Judetului Galati, Eugen Chebac, care a intrat grabit in sediul PSD. La 10.48 a trecut pe acolo si masina prefectului Cosmin Paun, care a intrat grabit in Prefectura. Nici urma de vreo organizatie de revolutionari.

http://www.romanialibera.ro/a171455/ziu ... rnati.html

Link to comment
Share on other sites

Pai...normal...Ei au folosit Ziua Nationala a tuturor romanilor in scop propriu,in derularea campaniei lor imputite...nu eram satui de circul si rahatul pe care ni l-au oferit in ultimele luni,nu,a trebuit si in aceasta zi sa ne cadoriseasca cu nesimtirea lor...Astia sint in stare sa ne fure si sarbatorile pentru a-si atinge scopurile jegoase...JOS COMUNISTII........Hai Timisoara,mai arata-ne o data de unde se da ora exacta ca acom 20 de ani nu am vrut sa invatam...

Link to comment
Share on other sites

George, ai grija mare la ce postezi... Prefectul ala de la durut in 3 litere de sarbatoarea nationala e taman de la partidul de-l aperi. A, binenteles, toti se trag din marele FSN, dar unii acum o fac pe marii anticomunisti.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.