1964 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 In cadrul actualizarii Planului Urbanistic General al municipiului Galati, cetatenii orasului sunt invitati sa participe la realizarea unei anchete socio-urbanistice prin completarea cestionarului-tip alaturat << chestionar >>. Chestionarele completate se pot depune incepand cu data de 23.11.2009 in cele 10 urne disponibile in punctele de colectare enumerate mai jos sau se pot transmite oricand la adresa arhitect sef. Punctele de colectare a chestionarelor completate se gasesc la urmatoarele locatii: * Primaria * Directia de fiscalitate * sediul din str. Domneasca - Serviciul Paza ( poarta ) * sediul din str. Fraternitatii - Serviciul Relatii cu Publicul * sediul din str. Prelungirea Traian ( fost sediu Coca Cola ) * Directia de Fiscalitate * Persoane fizice - sediul din str. Domneasca * Persoane juridice - sediul din str. Basarabiei * Starea Civila - sediul de langa parcul 'M. Eminescu' * Serviciul Evidenta Populatiei - sediul din str. Domneasca ( sediul Politiei Municipale ) * Politia Comunitara - sediul din str. Traian * ADP - sediul din str. G. Cosbuc ( Patinoar )http://www.primaria.galati.ro/portal/index.php
katman Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Nu se poate face chestionarul astfel incit sa fie completat si in varianta electronica si trimis direct pe email?Eu unul, cu toata bunavointa, nu am timp sa il completez si sa alerg prin oras ca sa il depun. Si ca mine cel putin citeva sute.Mi-e teama ca sondajul va avea feedback majoritar de la persoanele de virsta a 3a si cele fara ocupatie.Parerea mea...
1964 Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 Cei care s-au gandit sa faca asta, probabil chiar asta le-a fost intentia. Ma indoiesc despre cei de varsta a 3-a ca acceseaza ei internetul si sa traga la imprimanta o copie cu chestionarul. Deci, vor fi foarte putine chestionare si cred ca nu se vor lua in considerare ci se va folosi doar ca alibi cum ca au consultat si populatia.
toto Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 (edited) Am intrat pe site-ul primariei si se pare ca acum formularele pot fi trimise si prin E-Mail.Problema este ca nu exista o posibilitate ergonomica, facila - prin care sa poti copleta formularul on-line... ci e in logica de mai josSe descarca formularul -> se printeaza -> se completeaza -> se scaneaza -> SE TRIMITE E-MAILAdresa destinatarului este a arhitectului sef : arhitectsef@primaria.galati.ro "Succesuri"! Edited January 26, 2010 by toto
Recommended Posts