Jump to content

Premii simbolice pentru studenţii merituoşi


dcp100168

Recommended Posts

Harduri externe şi telefoane mobile pentru studenţii merituoşi

* Dacă în alţi ani, studenţii premianţi primeau bani, de astă dată le vor fi înmânate doar cadouri de la sponsori

Chiar dacă întreaga societate resimte efectele crizei financiare, conducerea Universităţii "Dunărea de Jos" din Galaţi a găsit bani şi în acest an pentru premierea studenţilor merituoşi. Mai întâi, a cerut tuturor facultăţilor să-şi selecteze studenţii cu rezultate foarte bune. "În principiu, noi am propus două criterii: primul ar fi media anuală obţinută de candidaţi şi cel de-al doilea, implicarea în viaţa civică. Altfel spus, pentru activitatea în cadrul Ligii Studenţilor", ne-a explicat şeful Departamentului Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul Universităţii Dunărea de Jos, Cristi Dumitru.

Premii simbolice!

Dacă anul trecut şi acum doi ani, organizatorii, respectiv Liga Studenţilor şi Departamentul de Comunicare din universitatea gălăţeană, au au reuşit să pună în plicuri şi ceva bani pentru studenţii performanţi, anul acesta, rectorul Viorel Mânzu a ales să le ofere doar premii în obiecte, obţinute pe baza unor parteneriate. În plus, organizatorii au pregătit pentru toţi cei care vor veni joi la Casa de Cultură a Studenţilor şi câteva surprize. "După tradiţionala festivitate de premiere, vom avea şi câteva reprezentaţii de teatru, cu actori de la Facultatea de Arte, trupele de folk din cadrul Casei de Cultură ne vor arăta cum cântă, iar la final, se va dansa. Nu în public, ci pe scenă", ne-a informat Cristi Dumitru. „Îi vom prezenta publicului pe toţi cei care se vor lupta anul acesta pentru titlul de «Miss şi Mister Boboc», concurs care se va termina pe 11 decembrie cu un spectacol extraordinar - tot la Casa de Cultură a Studenţilor", ne-a mai spus liderul studenţilor. Spectacolul de sâmbătă va începe la ora 16.00, iar intrarea este liberă.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Ha ... 83984.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.