Jump to content

Partidă de billiard plătită cu mâini rupte şi capete sparte

Recommended Posts

Posted

Partidă de billiard plătită cu mâini rupte şi capete sparte

Trei tineri cu vârste cuprinse între 21 şi 35 de ani din Piscu au terminat sărbătorirea Zilei Naţionale într-o baltă de sânge, alegându-se care cu capetele sparte care cu mâinile rupte. Laurenţiu Căluian, Nelu Căluian şi Zaharia Negrea, cei trei amatori de billiard, s-au dus la un bar din Piscu, unde au fost şi agresaţi. "Ne-am văzut de treaba noastră: am jucat, am băut apoi am mers cu toţii la baie. Când am ieşit... acolo ce să vezi? Ne-au luat unii la bătaie. Mie mi-au dat cu ceva tăios, cred că cu o secure, în cap, iar băieţilor şi cu securea şi cu sticlele de bere. Habar nu am de ce. Cred că pur şi simplu ca să îşi dovedească încă o dată că sunt tari. Că sunt cam 11 indivizi, o gaşcă care dă în stânga şi în dreapta în toţi cei care nu le plac lor sau nu fac ce vor ei", povesteşte Zaharia Negrea, cel mai "vârstnic" dintre agresaţi. Cei trei sunt internaţi la Spitalul de Urgenţă având plăgi tăiate de 5, 9 şi 10 cm pe capete, iar Zaharia Negrea are şi un braţ rupt. Poliţiştii audiază victimele pentru a identifica autorii.

http://www.monitoruldegalati.ro/index.p ... &articol=5

Posted

Comici tare țăranii ăștia.. Mă duc la țară să mă simt bine să mă relaxez, intru în bar să cumpăr ceva și apoi mă trezesc la spital. Frumos așa mârlanilor. Legea nu se aplică cu pumnul și securea. Legea se aplică cu capul. Sau poate ăștia au ceva instincte de la rasa canină de-și marchează teritoriul. Îmi cer scuze pentru că i-am jignit.. pe acești țărani... dar faptele lor nu îmi inspiră niciun pic de cultură și educație. :))

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.