Jump to content

Concurs studenţesc de "cerşit şi colindat în autobuz"


dcp100168

Recommended Posts

Studenţii se întrec în cerşit şi colindat în autobuz

„Urban Challenge 2009" este un concurs de „team-building" ajuns la a treia ediţie. Probele vor fi cu totul deosebite: concurenţii au de cerşit în faţă la „Modern" sau de cântat colinde în autobuze. Concursul organizat de AIESEC Galaţi şi intitulat "Urban Challenge 2009" a ajuns la a treia ediţie. Organizatorii acestui eveniment inedit spun că au gândit probele astfel încât să destindă pe studenţi. „Vrem să-i provocăm pe colegii noştri cu câteva probe mai mult distractive decât de ingeniozitate. Vrem ca după acest concurs colegii noştri să fie mai îndrăzneţi, mai entuziaşti", ne-a declarat Adrian Bot, coordonatorul proiectului "Urban Challenge 2009".

Probe haioase!

Practic, vor fi 20 de probe puse la cale de organizatori, pe care concurenţii - grupaţi în 6 echipe - sunt obligaţi să le îndeplinească într-un interval de timp limitat. „Toţi cei 36 de participanţi au de făcut «mersul piticului» pe o trecere de pietoni, semaforizată pentru a nu avea surprize neplăcute, vor fi puşi să cânte un colind într-un autobuz de la Transurb, vor juca şah cu bătrânii din parcul şahiştilor din Ţiglina şi vor juca rolul unor cerşetori postaţi în faţa magazinului Modern", spune râzând Adrian Bot. Concurenţii nu se pot „fofila" de la aceste probe şi trebuie să aducă dovezi video că au îndeplinit întocmai misiunile. Fotografiile în format digital vor fi analizate de organizatori care vor decide în ce măsură misiunile au fost corect îndeplinite.

Printre cele 20 de misiuni se numără şi una în care concurenţii trebuie să convingă un pieţar să-i lase să vândă legume la tarabă şi să facă reclamă în faţa unor magazine de telefonie mobilă sau să formeze din corpurile lor cifra „8" în cel puţin trei modalităţi diferite.

Câştigătorii vor primi cadouri inedite

Aşa cum spuneam şi mai sus, totul trebuie făcut contra timp. „Grupele de concurenţi trebuie să-şi aleagă o strategie astfel încât toate cele 20 de probe să fie îndeplinite în maxim trei ore. Pentru fiecare probă ei vor primi între cinci şi 30 de puncte, iar echipa care va acumula cele mai multe puncte va câştiga", mai spune reprezentantul AIESEC Galaţi. Premiile oferite de organizatori constau anul acesta în produse cosmetice de la Avon, tricouri, pixuri inscripţionate, agende şi şepci. Acţiunea „Urban Challenge 2009" este programată pentru sâmbătă la ora 15.00, punctul de plecare al celor 6 echipe fiind sediul AIESEC din incinta Facultăţii de Ştiinţe Economice.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/St ... 83796.html

Link to comment
Share on other sites

se pare ca nu ai fost student? sau nu ai simtul umorului ?!?

Unde vezi umor in cersitul prin mijloacele de transport in comun sau vanzarea la taraba, in jocul de sah ? Poate umor negru... Si cine o sa-l guste? Numai membrii juriului, inchisi intr-o camera de camin, cu un pc pe care sa poata viziona pozele si filmele? 8-}=))

o tampenie de concurs.

Subscriu. :-Q

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.