Jump to content

Internet gratuit în centrul Galaţiului


dcp100168

Recommended Posts

Internet gratuit în centrul Galaţiului

Gălăţenii se vor putea conecta gratuit la internet în zona centrală a oraşului în scurt timp. Conectarea va fi posibilă prin sistemul wireless. Au fost deja identificate patru puncte unde se va instala aparatura necesară. Astfel, pe o rază de 500 de metri din jurul acestor puncte, gălăţenii vor avea acces gratuit la internet. Gălăţenii ar putea beneficia în scurt timp în centrul oraşului de hot-spot-uri, puncte în care este posibilă conectarea gratuită la internet, a anunţat joi viceprimarul municipiului Galaţi, Nicuşor Ciumacenco. "La solicitarea Ministerului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, au fost identificate patru zone publice pentru furnizarea gratuită a serviciilor de internet în sistem wireless: sediul Primăriei (str. Domnească, nr. 38), Starea Civilă (str. Iancu Fotea, nr. 20), sediul CIC (str. Fraternităţii, bl. Şoim) şi la Fiscalitate (str. Domnească, nr. 12, bl L)", a afirmat viceprimarul. În perimetrul de 500 de metri al celor patru puncte din Galaţi se află Universitatea "Dunărea de Jos", parcurile Eminescu şi Spicul, zona de la "Elice", o parte din Faleza Dunării, precum şi o serie de terase şi restaurante. Nicuşor Ciumacemco a precizat că pentru fiecare dintre cele patru sedii, primăria poate suporta cheltuielile de energie electrică. "Ca urmare a prevederilor strategiilor guvernamentale de dezvoltare a comunicaţiilor electronice în bandă largă, Ministerului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale intenţionează implementarea de hot spot-uri în zone publice (parcuri, campusuri studenţeşti şi zone centrale) pentru furnizarea gratuită a serviciilor de internet în sistem wireless pe o rază de aproximativ 500 de metri", a precizat Nicuşor Ciumacenco. Viceprimarul a adăugat că ministerul asigură echipamentele necesare şi fluxul de internet - acesta din urmă, doar pentru 3-4 luni - în timp ce Primăria va asigura spaţiul pentru amplasarea echipamentelor şi va suporta costurile de energie electrică.

http://www.impartial.ro/index.php?func= ... &articol=4

Link to comment
Share on other sites

Gălăţenii se vor putea conecta gratuit la internet în zona centrală a oraşului în scurt timp.

stai asa vericule, nu stii ce inseamna "in scurt timp"?

____________________________________________________________________________________________________________

user fara drept de semnatura

Link to comment
Share on other sites

Viceprimarul a adăugat că ministerul asigură echipamentele necesare şi fluxul de internet - acesta din urmă, doar pentru 3-4 luni - în timp ce Primăria va asigura spaţiul pentru amplasarea echipamentelor şi va suporta costurile de energie electrică.

Adica doar 3-4 luni vom avea acces gratuit la net? Apoi ce se va intampla? vom plati sau se va ridica echipamentele? Asta o fi din genul "minunile nu tin mult" ?

Link to comment
Share on other sites

Nu va fi internet la Starea Civilă!

Conform anunţului făcut de viceprimarul municipiului Galaţi, domnul Nicuşor Ciumacenco, locuitorii din zona centrală a oraşului vor avea conectarea gratuită la internet prin sistemul wireless. Pentru aceasta se menţionează câteva puncte unde se va instala aparatura necesară, unul dintre acestea fiind şi „Starea civilă”, str. Iancu Fotea, nr. 20.

Conform Deciziei nr. 212/28.09.2009 a Comisiei Speciale de Retrocedare a unor bunuri imobile care au aparţinut minorităţilor naţionale din România, acest imobil, respectiv Oficiul Stării Civile a Primăriei Galaţi, a fost retrocedat Comunităţii Elene Galaţi. Schimbându-se proprietarul, acesta nu este de acord cu montarea de aparatură pentru internet în imobilul din str. Iancu Fotea nr. 20.

Dimitros Zamfiropol, preşedinte al Comunităţii Elene Galaţi

http://www.viata-libera.ro/articol-Nu_v ... ila_2.html

Link to comment
Share on other sites

Daca s-a schimbat proprietarul nici nu se mai pot face acolo cununii. Starea civila tb sa isi gaseasca alt sediu. Iar noul proprietar e un PROST! rebuia sa lase sa ii instaleze gratis si sa profite de acest avantaj de net gratuit. Acus daca vrea internet in casa aia tb sa plateasca. Daca e prost n-aio ce-i face. PROSTIA SE PLATESTE!

Pai daca mi-ar bate mie in usa de la primarie si mi-ar spune: hai sa punem echipament de internet wireless ca platim tot noi facturile, cum sa nu accept o asa "para malaiata" care pica rar ? :))

Link to comment
Share on other sites

Nu la greci, ci la Piaţă!

Săptămâna trecută, Comunitatea Grecilor din Galaţi a informat că nu va fi de acord ca pe proprietatea sa (actualul sediu al Oficiului Stării Civile) să se amplaseze un hot-spot. Deşi întâmpină astfel probleme în realizarea proiectului prin care zona centrală a oraşului va beneficia de internet wireless, viceprimarul municipiului Galaţi, Nicuşor Ciumacenco, nu se lasă! „Rămâne să facem ultimele discuţii, însă de principiu ne-am gândit să instalăm aparatura în sediul Administraţiei Pieţelor Agroalimentare Galaţi. Aşa cercul de 500 de metri în care va fi internet wireless se va extinde către strada Brăilei şi zona Traian”, a spus Ciumacenco.

http://www.viata-libera.ro/articol-Inte ... le__2.html

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

sunt destul de multe smartphoneuri ce au wireless si se pot conecta pe net,eu de exemplu daca gasesc un hotspot pot suna gratis,pot suna in chaturi ( yahoo,skype,gtalk,msn audio si video ) pot vorbi video de pe telefon si multe altele complet gratis ;) . un loc unde am gasit multe hotspoturi wireless este in spate la sediul cec de la potcoava de aur,sau prin zona romtelecom . din cate am inteles si mc donald are wifi ,da n-am testat

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Internet gratuit în centrul oraşului

* A fost semnat contractul pentru înfiinţarea a trei hot-spot-uri

Gălăţenii se vor putea conecta gratuit la internet în zona centrală a oraşului în scurt timp. Conectarea va fi posibilă prin sistemul wireless. Au fost deja identificate patru puncte unde se va instala aparatura necesară. Astfel, pe o rază de 500 de metri din jurul acestor puncte, gălăţenii vor avea acces gratuit la internet. La solicitarea Ministerului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, au fost identificate patru zone publice pentru furnizarea gratuită a serviciilor de internet în sistem wireless: sediul Primăriei (str. Domnească, nr. 38), Starea Civilă (str. Iancu Fotea, nr. 20) şi sediul CIC (str. Fraternităţii, bl. Şoim) şi la Fiscalitate (str. Domnească, nr. 12, bl L. Potrivit viceprimarului Nicuşor Ciumacenco, Ministerul asigură echipamentele necesare şi fluxul de internet în timp ce Primăria va asigura spaţiul pentru amplasarea echipamentelor şi va suporta costurile de energie electrică.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Galati-_Internet_gratuit_in_centrul_orasului_0_206979833.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.