Jump to content

pariuri pe alegeri


Gabbiano

Recommended Posts

Tare mi-e frică că o să intru în gura celor ce țin cu chiorul.. Deși e greu să cred și să mă gândesc, cred că o să iasă Băsescu cu „ fregatele ” lui cu tot... Sincer n-aș vrea nici Băsescu nici Geoană dar nu avem încotro. Am timp până mâine să mă gândesc .

Link to comment
Share on other sites

Va conta foarte mult cum vor "lucra" echipele partidelor pentru mobilizarea electorilor proprii. Daca in mediul rural PSD va reusi un scor bun, va castiga Geoana (pe la 51-52%). Daca in orase PDL va fi mai tare, Basescu (54-55%). Oricum, va fi de facut departajarea clara de la ora 21.00... Probabil maine se va sti ceva sigur.

Link to comment
Share on other sites

asa cum orice votant portocaliu poate fi mandru ca la un moment dat din existenta lui a fost cel mai jmecher spermatozoid din cateva milioane intrate "in cursa"....tot la fel,chiar daca iese din nou base, si noi ne putem consola cu ideea ca putea fi si mai rau.de exemplu puteam sa ne fi nascut in somalia sau burundi. =))=))=))

Link to comment
Share on other sites

mamaaaaa ce ai mai ghicit procentele....tu si cu chioru' ce le stiati asa bine....tre sa beau berea nu sa o dau.procentele mele au fost cele mai apropiate....si singurele dar nu se pune.... =))=))=))=))

A fost o gluma... :YMHUG: Sper ca ai simtul umorului... :-

PS

Dar berea, unde-i berea? :d

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.