Jump to content

Tichete-cadou de Crăciun pentru profesorii gălăţeni


dcp100168

Recommended Posts

Moş Crăciun vine doar la profesorii gălăţeni

Cele mai multe administraţii locale au anunţat că anul acesta nu pot acorda tichetele-cadou. Excepţie face Galaţiul, unde viceprimarul a confirmat că, până la Crăciun, bonificaţiile vor ajunge la profesori. „Am primit promisiuni din partea municipalităţii că există fonduri pentru acordarea celor şapte tichete- cadou pentru fiecare lucrător din sistemul de învăţământ", spune preşedintele Sindicatului Învăţământului Preuniversitar Galaţi, Valeriu Diculescu. Afirmaţiile lui sunt confirmate şi de viceprimarul Nicuşor Ciumacenco. Liderii sindicali vor solicita ca aceste tichete cadou să ajungă la profesori până la Crăciun.

La Focşani, de exemplu, dascălii nu au primit tichete- cadou anul acesta. Nici acum, în preajma sărbătorilor, nu a venit vreo informare, conducerea Inspectoratului şcolar considerând că nu mai este timp pentru acordarea lor. Şi la Buzău, ca urmare a rectificării negative, autorităţile au anunţat deja că sistează temporar acordarea tichetelor-cadou către personalul din învăţământ. La Brăila, situaţia este confuză. Dacă în localităţile rurale există posibilitatea ca profesorii să primească bonificaţiile, în municipiu nu se ştie încă.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Mo ... 83450.html

Link to comment
Share on other sites

Moş Crăciun vine pe 15 decembrie cu tichete-cadou

Cadrele didactice din Galaţi vor primi şi anul acesta tichetele-cadou de Crăciun. De la liderul SIP, Valeriu Diculescu, am aflat că acestea vor fi distribuite chiar înainte de intrarea în concediul fără plată, pe 15 decembrie. Fiecare angajat al şcolilor va primi 7 tichete-cadou, suma totală ridicându-se la 350 de lei.

http://www.viata-libera.ro/articol-Mos_ ... dou_2.html

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.