Jump to content

Serbări "clandestine" la grădiniţe

Recommended Posts

Posted

Serbările la grădiniţe se fac, dar clandestin

Deşi printr-o notă venită de la Inspectoratul Şcolar Judeţean se interzic activităţile extracurriculare, grădiniţele sunt în febra pregătirilor pentru serbările de Moş Crăciun. Pandemie sau nu, Moşul trebuie să vină şi la grădiniţă şi nu se poate să apară fără căldura poeziilor şi cântecelor copiilor. Şi nici fără emoţiile părinţilor de a-şi vedea „puii” ciripind pe scenă. Dacă în grădiniţă nu e voie, părinţii şi educatoarele de la unele unităţi au ales să închirieze fie sala de la un restaurant, fie un alt loc pentru ca serbarea să se poată desfăşura. La alte unităţi, s-a decis ca serbarea să aibă loc, dar fără părinţi. Altele au hotărât să-i cheme totuşi. „Au fost solicitări din partea părinţilor să participe la serbare. Din câte se vede, aceştia nu sunt aşa de speriaţi de gripa nouă. Am decis să nu ne opunem, pentru că oricum părinţii intră în grădiniţe când vin să-şi aducă sau să-şi ia copiii. Însă le-am pus în vedere să se limiteze numărul de vizitatori. Adică să vină doar părinţii, fără bunici, mătuşi, unchi sau alţi doritori de serbare. Munca educatoarelor pentru realizarea unor asemenea programe este foarte mare. De aceea, n-ar trebui să ne panicăm şi să-l lăsăm pe Moşul să vină. Doar la grădiniţă aceste momente au farmec deosebit. La şcoală, deja copiii nu mai cred în povestea cu Moşul”, ne-a declarat inspectoarea de specialitate la învăţământul preprimar, Ana Secrieru.

http://www.viata-libera.ro/articol-Serb ... tin_2.html

Posted

mda...e mare chestie sa ii interzic lui mamaie sa nu vina... :))

Dar deja avem rochitele luate si poeziile invatate snur... /:) Ar trebui sa ne zica ca nu se mai face serbarea si noi suntem cele mai fericite...[eu una eram pe margine cand s-a anuntat ca se face serbarea in clasa si tot acolo voi ramane,nu fac comentarii dar nu voi sta cu mainile in san daca se va intampla vreo ceva.. :d ]

Doamna noastra facuse o activitate extra bla bla chiar inainte de Mos Neculai cu un preot...au fost 100 de copii intr-o clasa bagati ...cand am vz ce se intampla...ne-am facut cu mana prieteneste si am plecat... :d Nu imi supun copilul la alti virusi si bacterii ca asa i-a venit ei sa faca nus'ce activitate...Apoi am afalt ca avem 2 cazuri de hapatita... x( in gradi... @-) si ca medicii de familie nu au anuntat deci nimeni nu vine la dezinfectie...TRAIASCA SISTEMUL!

Posted
Nu imi supun copilul la alti virusi si bacterii ca asa i-a venit ei sa faca nus'ce activitate...Apoi am afalt ca avem 2 cazuri de hapatita... x( in gradi... @-) si ca medicii de familie nu au anuntat deci nimeni nu vine la dezinfectie...TRAIASCA SISTEMUL!

Medicii de familie nu au anuntat fiindca habar nu au cu adevarat I-) care este starea de sanatate a copiilor pentru care elibereaza avize sanitare - acte de mare importanta birocratica (care se elibereaza, fara sa fie consultati copiii, rudelor sau cunostintelor) - fara de care cadrele medicale din unitatea de invatamant nu admit intrarea copilului. #-O[-X

Posted

Pai inseamna ca primul pe lista ca sa ii dau 2 flitzi in ochi e unul dintre medicii in cauza!Pai al meu dr vine acasa si imi consulta fata daca cer acest lucru!In viata mea nu am iesit din cabinetul lui fara un consult de rutina...Sau cand vreo data sa mi se dea vreun aviz fara sa o vada????II fac reclama gratuita dar sunt multumita de el..DOMNUL DOCTOR BUTURE GRIGORE! :-BD