Jump to content

A murit la 31 de ani din cauza "bronzului"


dcp100168

Recommended Posts

Drogurile l-au băgat în mormânt pe un bărbat de 31 de ani

Sava Nicolae, în vârstă de 31 ani, din Galaţi, a fost găsit decedat, astăzi dimineaţă, în locuinţa sa. Cumplit este faptul că l-a găsit aşa chiar mama lui, care este şocată. Bărbatul zăcea mort, întins pe pat, după ce toată noaptea a vomat. Rudele acestuia spun că „sufla în pungă”, încă de la vârsta, de la 14 ani, drogându-se cu bronz şi Prenadez. „Aseară mi-a spus că nu a amâncat nimic toată ziua. L-am întrebat de ce şi mi-a zis că nu poate. Mânâncă şi varsă. A vomat toată noaptea. I-am făcut mămăligă cu brânză, ca să fie ceva uşor. Pe urmă, i-am dat toată noaptea ceai de mentă şi nu am închis niciun ochi. A băut vreo 10 căni. Dimineaţă, când am fost la el în cameră l-am găsit mort”, a spus izbucnind în plâns mama bărbatului, Elisabeta Sava.

„Nu o să mă las de droguri niciodată”

Asta îi spunea mereu Nicolae, mamei sale. Era dependent de substanţe halucinogene încă din copilărie. A început cu bronz dar „s-a profilat” pe Prenandez. Rudele acestuia spun că în urmă cu câţiva ani, a fost internat la Spitalul Municipal, pentru dezintoxicare şi o perioadă a renunţat la substanţele euforizante. După ceva timp însă, a început să inhaleze din nou gazele emanate de solvenţii folosiţi la prepararea adezivului Prenadez. „ Când era copil se droga cu bronz. A fost de câteva ori la Spitalul Municipal, la dezintoxicare. A fost o perioadă când s-a lăsat. În ultima vreme a început iar. Nu putea să renunţe. Mi-a spus că niciodată nu o să se lase de droguri”, a mai spus mama îndurerată. Elisabeta Sava a mai afirmat că, ieri, nu l-a văzut drogat şi că nu înţelege de ce i s-a făcut rău întratât încât să moară.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Dr ... 83617.html

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.