Jump to content

Vor fi mişcări de stradă în România?


dcp100168

Recommended Posts

Stratfor: Vor fi violente in Romania din cauza crizei politice

Inconstienta clasei politice ar putea genera miscari sociale grave in Romånia, tara cea mai corupta din UE, care se confrunta si cu o severa criza economica, apreciaza agentia americana Stratfor. Criza adancita de rezultatele stranse de la scrutinul dn 6 decembrie va amana desemnarea unui alt premier si formarea unui nou guvern. Tara nu are guvern, nu are buget si, din cauza acestei turbulente politice, Fondul Monetar International a blocat imprumutul de 20 de miliarde de euro. In consecinta, si Uniunea Europeana a amenintat ca va bloca fondurile pentru Romania din cauza coruptiei, iar indiciile unor posibile fraude electorale ii vor determina pe cei de la Bruxelles sa perpetueze blocajul, crede Stratfor.

Vor fi lupte de strada, ca la Budapesta

Agentia domnului George Friedman sustine ca inaintea celui de-al doilea tur de scrutin ar fi avut loc “proteste spontane” chiar pe 1 decembrie la Timisoara. Daca aparent protestele erau “anticomuniste”, unii demonstranti au fost vazuti cum rupeau portretele lui Mircea Geoana. Suporterii lui sustineau ca protestele ar fi fost organizate de tabara lui Traian Basescu pentru a asocia numele lui Geoana cu PSD si cu defunctul regim comunist. Multi romani vor iesi in strada din cauza recesiunii economice. Pe 16 decembrie, incepe comemorarea revolutiei din decembrie 1989 si formatiunile politice se vor coaliza contra lui Traian Basescu, asa cum s-a intamplat la a 50-a comemorare a revoltei antisovietice ungare din 1956, care a generat revolte antiguvernamentale la Budapesta in octombrie 2006, sustine Stratfor.

http://www.gardianul.ro/Stratfor-Vor-fi ... 50421.html

Link to comment
Share on other sites

Un alt maimutoi care-si da cu parerea.. se mai trezeste cate un cretin din asta sa manance rahat: ba ca se-arunca lumea de foame de pe blocuri -din cauza crizei financiare-, ba ca mor 30.000 din cauza gripei porcine, ba ca "vor fi miscari de strada" din cauza crizei politice..

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.