dcp100168 Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 Tragedie la Valea Mărului: doi gemeni de numai un an au fost găsiţi morţi în casăMihai şi Gabriel Preda, gemeni în vârstă de un an şi două săptămâni, din comuna gălăţeană Valea Mărului, au fost găsiţi morţi în casă, astăzi după-amiază. Cumplita descoperire a fost făcută chiar de către mama lor, care a intrat în camera micuţilor şi a observat că băieţeii nu mai mişcă. Cu numai o oră în urmă de tragedie, Dana Preda, mama copiilor i-a hrănit şi s-a dus la treburile gospodăreşti. Când a revenit în casă, să vadă ce mai fac Mihai şi Gabriel, aceştia nu mai respirau. „Mai devreme le-am dat să mănânce. Am intrat în casă apoi şi i-am vazut că nu mai mişcă. Nu cred că s-a întâmplat din cauza monoxidului”, a spus Dana Preda, mama copiilor. De aceeaşi părere sunt şi rudele celor mici, care spun că nu poate fi asta cauza morţii. Ei nu cred că micuţii s-au intoxicat. „Am vrut să plec la magazin să cumpăr lapte praf pentru ei şi când am ieşit din curte, am auzit ţipete. Soţia îi descoperise morţi pe amândoi”, a spus Gabriel Preda, tatăl copiilor. Corpurile neînsufleţite ale micuţilor au fost ridicate de către medicii de la medicina legală, pentru stabilirea cauzei (sau cauzelor) decesului. „Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a se stabili cauzele acestei tragedii”, a declarat Vasile Mincu, şeful postului de poliţie din Valea Mărului. Echipajul medical de pe ambulanţa trimisă la faţa locului nu a mai putut face altceva decât să constate decesul copiilor. „A fost solicitată o ambulanţă la Valea Mărului, unde doi copii, după spusele părinţilor, nu mai dădeau semne de viaţă. Cazul era depăşit şi echipajul nu a mai putut face nimic pentru ei declarându-i decedaţi”, ne-a declarat dr. Mihai Polinschi, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi.http://www.adevarul.ro/locale/galati/Do ... 83255.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts