Jump to content

Amendă de un miliard pentru Ady Toma SRL

dcp100168

Recommended Posts

Amendă de un miliard pentru Ady Toma SRL

Controalele efectuate în ultimele săptămâni de către comisarii Gărzii de Mediu Galaţi s-au finalizat cu aplicarea unor sancţiuni agenţilor economici care nu au respectat prevederile legislaţiei referitoare la protecţia mediului. După sancţiunea de un miliard de lei vechi aplicată recent Combinatului pentru depozitarea neconformă a şlamului la Uzina CocsoChimică 2, a venit şi rândul altei societăţi comerciale care îşi desfăşoară activitatea pe platforma siderurgică să fie amendată de către comisarii de mediu. "În urma controlului efectuat recent pe platforma siderurgică, comisarii Gărzii de Mediu Galaţi au aplicat o sancţiune de un miliard de lei vechi firmei Ady Toma SRL", ne-a declarat şeful Gărzii de Mediu Galaţi, Mihai Turcu.

http://www.monitoruldegalati.ro/index.p ... articol=18

sunt până acum 3 miliarde lei vechi de la spălătorie, ADY TOMA si Arcellor . Unde sunt banii ăștia domnilor de la Mediu ? După ce că Galațiul e în rahat până în gât datorită Combinatului, Șantierului și nu numai .. mai vin și cerșetorii ăștia..... că tre să mănânce și gura lor o pâine... zilele trecute am avut un control.. nu zic de unde! întâmplarea face că respectivii se cunoșteau cu ai mei și s-au pus la o mică bârfă.. ascultând am auzit doar: „ ce să facem... ne-au trimis ăștia afară din birou pe teren, nu ne mai lasă să stăm înăuntru ” ... deci tot de sus sunt date ordinele.. Trăienele nu știi de unde să plătești la FMI? Strângi bănuți de sărbători? Lăsați muncitorii fără salarii și prime ?