dcp100168 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Cartierul Aviaţie şi vecinătăţile rămân în frig!* S-a spart o conductă a Electrocentrale din cartierul Aurel Vlaicu * 400 de blocuri afectate! * În cel mai bun caz, reparaţia poate ţine o zi *Răspunzând apelurilor disperate ale unor cetăţeni care au rămas în frig, am aflat ce s-a întâmplat: ieri s-a spart o conductă de diametru mare pentru agent termic. Am luat legătură cu Apaterm şi am aflat că avaria nu era a lor, ci aparţinea de Electrocentrale. „Este o avarie a Electrocentrale, în nodul Aurel Vlaicu, care ţine la pământ 17 din punctele mele termice, ceea ce înseamnă minim patru sute de blocuri care n-or să aibă nici căldură, nici apă caldă”, a precizat directorul Apaterm, George Cubasa. „Este afectat cartierul Aviaţie, o parte din Micro 39 şi poate şi Micro 38… Problema e delicată, pentru că în zonele unde a pocnit ţeava şi au zburat, bineînţeles, şi vanele. Ţeava s-a fisurat pe o lungime de zeci de metri. Dacă fisurile sunt în partea de jos a ţevii, problema este gravă, pentru că trebuie eliminat tot lichidul din ţeavă, scoasă ţeava afară pentru a fi sudată, manşonată şi băgată înapoi. Dacă fisura este în partea de sus a ţevilor, atunci numai se sudează deasupra şi i se dă drumul. Dacă avem noroc, asta o să facă în seara aceasta şi mâine băieţii de la "Vâlceana". Nu ştiu cât ar putea să dureze: poate dura o zi, dar şi două, şi cinci, şi o săptămână” – ne-a pus în gardă managerul.http://www.viata-libera.ro/articol-Cart ... rig_2.html
dcp100168 Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 O nouă avarie în Micro 38În această noapte, a survenit o avarie la SC 5 din Micro 38, fiind afectate de întreruperea căldurii 14 blocuri şi Şcoala Generală nr. 31. Se estimează că avaria va fi remediată până în jurul orei 18.00.Instituţia Prefectului – judeţul Galaţi
djabar1523 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 De ce se mai produc astfel de incidente daca pe timpul verii se fac revizii care presupun intreruperea apei calde chiar si pe perioade de 30 zile? Sa inteleg ca atunci doar s-au jucat cu nervii nostri si nu au facut nimic ci doar au oprit instalatia?
PICK Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Numai 39?nici in m13 si m40 n-a fost caldura si apa calda
Recommended Posts