Katalyn Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 In primul rand, imi cer scuze daca topicul meu nu este la sectiunea corespunzatoare. Dar as avea totusi nevoie de o indrumare din partea voastra. Daca vreau sa ajung de la intrarea in Galati ( cea dinspre Braila ) pe strada/bulevardul 1 decembrie 1918, ce maxi taxi trebuie sa iau ? precizez de asemenea faptul ca trebuie sa ii dau ceva unui prieten care locuieste acolo, mai exact la statia 2 babe. Eu nu prea cunosc Galatiul si sper ca voi ma veti ajuta. Multumesc anticipat
Katalyn Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 mersi mult bine, acum scuze daca voi pune o intrebare stupida, dar mai exact, care anume maxi taxi de micro 39 ? sa dau un exemplu, 60 este Micro 19, Centru, Parc CFR. Sper ca intelegeti. Si mersi mult inca o data
Legumix Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 mersi mult bine, acum scuze daca voi pune o intrebare stupida, dar mai exact, care anume maxi taxi de micro 39 ? sa dau un exemplu, 60 este Micro 19, Centru, Parc CFR. Sper ca intelegeti. Si mersi mult inca o data cand coboara din maxi-taxi de braila, la capat....merge 100 in fata (in sensul in care a coborat), si gaseste maxi taxi miro19-Depozit, via Spital Judetean
mambo Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 din cate imi aduc eu aminte e vorba despre traseul 63. dar odata ajuns la locatia unde te-a indrumat Legumix, e imposibil sa nu obtii informatii de la orice trecator.____________________________________________________________________________________________________________user fara drept de semnatura
Recommended Posts