Jump to content

Amenzi şi brazi confiscaţi


dcp100168

Recommended Posts

Amenzi şi brazi confiscaţi

Politistii galateni au confiscat peste 60 de brazi de Craciun si au dat amenzi totale in valoare de peste 3.500 de lei pentru comercializarea acestora fara documente de provenienta, a anuntat, marti, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Galati, subcomisar stefan Gohoreanu. Sanctiunile contraventionale de 120 de lei pentru fiecare au fost date pentru doi barbati din judetul Suceava si unul din Galati, care comecializau brazi fara documente de provenienta si sigilii crotalii. Cei 64 brazi in valoare totala de peste 1.600 de lei au fost confiscati.

De asemenea, au fost sanctionati contraventional cu cate 2.000 de lei un barbat si o femeie, ambii din Galati, care comercializau obiecte si materiale pe baza de amestec pirotehnic, fara a detine autorizatie de comercializare. Cu acest prilej, au fost confiscate 112 lumanari cu amestecuri pirotehnice clasa I in valoare totala de 656 lei si peste 200 de artificii tort si artificii pomi de Craciun, in valoare de peste 700 de lei.

http://www.romanialibera.ro/dobrogea/a1 ... scati.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.