Jump to content

Şefi noi la Tribunal şi Judecătorie


dcp100168

Recommended Posts

Şefi noi la Tribunal şi Judecătorie

Sectia pentru judecatori a CSM a decis miercuri, 16 decembrie 2009, numirea si delegarea in functie de conducere a urmatorilor judecatori, care au prezentat si cateva din preocuparile Sectiei:

Magdalena MINDRU, numire in functia de presedinte al Sectiei penale a Tribunalului Galati: Prioritatile ar fi sa se asigure solutionarea cu celeritate a cauzei. Sunt probleme de resurse umane (si judecatori si personal auxiliar). Nu sunt probleme cu practica neunitara, au loc intalniri cu ceilalti judecatori.

Sorina-Mihaela LUCHIAN, in functia de presedinte al Sectiei comerciale, maritime, fluviale si de contencios administrativ a Tribunalului Galati: Prioritati sunt si cele pe care le-am scris in proiect. Prima ar fi sa ne descurcam cat mai repede posibil cu personalul acutal, au plecat multi colegi in pensionare, suntem 6 din 11 ceea ce inseamna o aglomerare destul de mare. A fost nevoie sa apelam la colegi de la alte sectii pentru completele de recurs. Aceasta e problema de la care pleaca celelalte probleme Sedintele de la Registru ne ingreuneaza si mai mult activitatea. Personal, pe dosare de comercial am remarcat o problmea pe care vreau sa o remediez (nomenclatorul e foarte vechi, marea majoritate a cauzelor nu pot fi incadrate intr-un termen pentru pastrare). In afara de aceste deziderat al completarii schemei, probleme majore pe sectie nu sunt.

De asemenea, au fost delegate in functii de conducere urmatorii judecatori:

Alexandru BLEOANCA, in functia de presedinte al Sectiei civile a Judecatoriei Galati: Este proaspata sectia (de la jumatatea acestui an a fost infiintata). Aici trebuie creat mecanismul. Am avut noroc ca doamna Stela Ivan sa puna bazele sectiei si eu sa continui ceea ce a inceput. Efectele specializarii pe sectie sunt benefice. Aceasta impartire ierarhica permite controlul pe fiecare activitate. Sunt, in continuare, probleme de resurse umane. Suntem 22 de judecatori, 17 suntem definitivi, 2 sunt cu solicitari de transfer, sunt de inteles. Si in privinta personalului auxiliar incepem sa avem pierderi (promovare la tribunal, doua au dat examne la INM, una va intra in concediu de maternitate).

http://stiri.juridice.ro/94090/csm-numi ... 22009.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.