Jump to content

Marius Stan crede că se doreşte retrogradarea Oţelului


dcp100168

Recommended Posts

Marius Stan crede că se doreşte retrogradarea Oţelului

Directorul executiv al clubului Oţelul, Marius Stan, a declarat, joi, că deciziile Comisiei de Disciplină a FRF de a suspenda unii jucători pentru incidentele din meciul cu Rapid, scor 0-1, au ca scop retrogradarea grupării gălăţene. "Mie mi se pare o regie bine pusă la punct care trebuia să aibă şi un final, un verdict, retrogradarea Oţelului. E un moment critic pentru noi, trebuie să strângem rândurile şi să trecem peste asta. La meciul cu Rapid am avut parte de un arbitraj parşiv. În toată cariera mea de jucător şi conducător nu am mai trăit o asemenea stare de umilinţă şi neputinţă pe care am simţit-o duminică. Nu cred că este o cruciadă împotriva Oţelului, spun doar că sunt interese foarte mari. Rapid a avut un interes pe care l-a atins, pentru ei nici nu mai contează mijloacele prin care au făcut-o, însă pe noi ne afectează pe termen lung", a spus Marius Stan.

Oficialul gălăţean a precizat că nu va face apel la deciziile Comisiei de Disciplină pentru că pedepsele s-ar putea mări. "Nu o să facem apel la decizia comisiei din două motive. Nu putem face apel decât pentru mai mult de două etape de suspendare dictate şi am putea să dăm peste altă comisie care să mărească suspendările şi să ne suspende chiar şi terenul", a explicat Marius Stan.

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Petre Grigoraş, crede că diferenţa dintre formaţia sa şi primul loc retrogradabil este mică, iar absenţele din lot se vor simţi în meciurile care vor urma. "Oţelul clar nu are echipă să retrogradeze. Dar în aceste condiţii, cu absenţe multe, e posibil orice şi e greu să rezişti. Sper să nu se întâmple. O umbră de nelinişte există pentru că diferenţa dintre Oţelul şi echipa de pe locul 14 e mică, iar pe noi ne aşteaptă un program infernal", a spus Grigoraş.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.