Jump to content

Primarul Galaţiului va demisiona!

Recommended Posts

Posted

Bomba anului 2010: Primarul Galaţiului va demisiona!

Dumitru Nicolae este foarte slăbit după a doua operaţie pe cord şi se va retrage aproape sigur din funcţie, dezvăluie surse apropiate acestuia. Surse apropiate primarului Galaţiului ne-au declarat astăzi că primarul Dumitru Nicolae este decis să demisioneze din funcţie pentru că starea de sănătate nu îi mai permite să-şi facă datoria în mod eficient. "Am vorbit cu el în seara de ajun şi mi-a spus că este hotărât să renunţe, chiar dacă nu-i vine foarte uşor", ne-a declarat una dintre surse.

În ultimele şase luni, primarul Nicolae a mai trecut doar sporadic pe la Primărie, după ce a fost operat de două ori pe cord deschis. În prezent el este în concediu medical după cea de-a doua operaţie, în cursul căreia i s-a implantat un stent.

Treburile publice sunt conduse de câteva luni de viceprimarul Nicuşor Ciumacenco, Nicolae având mai mult rol de consilier ocazional a acestuia.

Sursele noastre ne-au dat ca probabilă luna mai pentru organizarea de alegeri locale anticipate la Galaţi.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Bo ... 81887.html

Posted

mda... vad ca va bucurati cu totii. faceti tot posibilul sa votati tot un comunist la alegerile ce vor urma. pt ca asa suntem noi romanii: ne-o facem cu mana noastra, deci ne meritam soarta.

p.s.: entuziasmati-va cat mai mult ca vine imediat si vremea plansului.

____________________________________________________________________________________________________________

user fara drept de semnatura

Posted

Poate galatenii nu vor mai lasa ca orasul nostru sa fie o bulina rosie pe harta politica, sa scapam de influenta lui Dan Nica :-Q si nu numai... :-b

Posted

p.s.: entuziasmati-va cat mai mult ca vine imediat si vremea plansului.

O sa vina vremea? Eu cred ca fiecare plange.. numai ca nu ne dam seama.. din ce stiam nenea Nicolae a fost votat in principiu de cei de varsta dansului. Practic ei au avut un cuvant de spus.. nu noi tinerii. Si nu m-ar mira ca la alegerile anticipate sa fie la fel.

Posted

Primarul Galaţiului neagă intenţia de demisie. Ba chiar spune că ar putea candida şi în 2012!

Primarul Dumitru Nicolae s-a prezentat deja la muncă şi spune că se simte mai bine ca niciodată. Deci nu se poate pune problema demisiei. Primarul Dumitru a ţinut să precizeze că nu are de gând să demisioneze şi că toate informaţiile vehiculate în ultima vreme sunt simple speculaţii răutăcioase. „Sunt primar din 2000. Până în 2009 am avut nicio zi de concediu medical sau odihnă. Faptul că anul trecut am avut concediu de odihnă şi concediu medical nu înseamnă că nu sunt în stare să-mi îndeplinesc atribuţile şi că mă gândesc la demisie", a declarat primarul. Mai mult decât atât, Dumitru Nicolae se gândeşte să candideze la Primărie şi în 2012! „Nu am demisionat niciodată în viaţa mea, oricât de greu mi-a fost. Până în 2012 am de gând să rezolv tot ce mi-am propus pentru acest mandat. Dacă nu voi reuşi, mă văd obligat să mai candidez odată", a mai spus primarul.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Pr ... 81561.html

Posted

o minune sau o pacaleala.tot ce vreau e ca de aici inainte sa traiasca din amenda pe care am primito acum ceva ani sa vada si el ce inseamna sa rupi piinea de la gura omuluisi sa fie tratat asa cum ma tratat si pe mine ....cu ignoranta.

Posted
Până în 2012 am de gând să rezolv tot ce mi-am propus pentru acest mandat. Dacă nu voi reuşi, mă văd obligat să mai candidez odată", a mai spus primarul.

highprayer.gif

Posted

cand o muri el si cu ilici-iliescu o sa ma imbat... dar tare!! acum ma intreb daca voi mai apuca ziua aia.

__________________________________________________________________________________________________________

user fara drept de semnatura

Posted
Până în 2012 am de gând să rezolv tot ce mi-am propus pentru acest mandat. Dacă nu voi reuşi, mă văd obligat să mai candidez odată", a mai spus primarul.

highprayer.gif

AOLEU !!! Deci, ca sa nu mai candideze, vom ajunge sa ne rugam sa nu rezolve tot ce si-a propus!!! Desi e usor pentru el... nu si-a propus multe!

...

Si iar o sa vina alegerile si-n turul 2 n-o sa avem pe cine alege... si iar pensionarii o sa iasa incolonati la vot si primarul va mai primi un mandat!!! Stau si ma intreb daca mai e intreg la cap... Chiar nu vede in ce hal e orasul, ca a ajuns o mocirla infecta? A pierdut simtul realitatii? A pierdut si bunul simt???

Bai nene... bucura-te de batranete si de pensie si lasa-i pe aia mai tineri ca au mai multa energie si mai si gandesc! x(

Posted

strict politic vorbind... în cazul unor alegeri anticipate, presiunea pe galați, un oraș roșu, va fi foarte mare, pentru că resursele pdl-ului, de exemplu, vor fi direcționate prioritar aici, și nu disipate, așa cum se întâmplă în mod normal. e o luptă pe care psd-ul, mai ales acum, după ciufuleala de la 6-7 decembrie, nu-și permite să o piardă, și în consecință, iertată-mi fie comparația macabră, psd-ul, în afara unei situații dramatice (de nedorit, să-i dea Dumnezeu primarului atâtea zile câte are de trăit), se va comporta precum soțul supraviețuitor ce va continua să ia pensia soției, chiar dacă aceasta nu mai există.

CA COncluzie: nu va vedea nimeni vreo demisie a acestui primar de galați.

Posted

PDL-ul va iesi cu un candidat mai mult decat pe placul galatenilor, unul mai rau decat Lisinschi si Nicolae la un loc: Marius Necula - tipul specific de ciocoi pentru politica romaneasca, care n-a apreciat munca nicio clipa in viata lui si care n-avea nici dupa ce bea apa pana sa se apuce de jocul preferat al romanilor. Acum este, dupa parerea sa, datorita pupincurismului excesiv caracteristic prin care s-a propulsat, o persoana cu o putere (respectiv avere) considerabila, stransa de-a lungul politice (jocul de glezne de la stanga la dreapta), genul de om cretin care-si permite s-apara in fata electoratului cu mesaje gen "om bun", sfidant toate regulile bunului simt si-ale istoriei si isi doreste sa vina din Parlament direct in fotoliul lui Mos Nicolae. Culmea si tragic este, insa, faptul ca datorita sustinerii de care se bucura in anumite cercuri specifice, acest nimic arogant va capata votul populimii urbei noastre si va reusi sa ne dea si sa ne convinga, intr-un timp foarte scurt, de raspunsul (favorabil) la o intrebare care, mie personal, imi vine de multe ori in minte: mai este mult de furat in Galatiul de astazi?

Posted

Primarul nu se predă!

După o absenţă de aproape două luni, timp în care în oraş s-a discutat îndelung asupra stării sale de sănătate, marţi, primarul municipiului Galaţi, Dumitru Nicolae, a susţinut o conferinţă de presă, ocazie cu care a dorit să le transmită tuturor gălăţenilor „La Mulţi Ani”.

Şi încă un mesaj: „nu mă retrag, aşa cum s-a vehiculat în ultimul timp. Cine a spus asta? Mai mulţi care îmi vor binele… Nişte politicieni care râvnesc la acest post, pe care îl vor lua, dar după doi ani şi şase luni, asta dacă îi ţin curelele. Dar eu vă spun că nu îi vor ţine curelele…”. Primarul Dumitru Nicolae nu a vrut să-i nominalizeze pe adversarii politici care îi „vor binele”, dar a ţinut să precizeze că „nu sunt de la noi din partid… la noi în partid este …mucles!”.

http://www.viata-libera.ro/articol-Prim ... eda_2.html

Posted

in ce situatie ne aflam....sa acceptam mumia asta ramolita scuipand in san de mai rau....decat necula,dracu in persoana daca vine are votul meu....nu cred ca am cunoscut vreodata un personaj mai scarbos decat asta

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.