Jump to content

Apple lanseaza Tablet Pc-ul iSlate


AndreiM
 Share

Recommended Posts

Actiunile Apple au crescut in ultimele zile la bursa dupa ce mai multe zvonuri conform carora compania va lansa un tablet PC pe 26 ianuare la San Francisco au inceput sa circule. Viitorul gadget de la Apple ar putea semana cu un iPod Touch mai mare, cu diagonala de 10 inch si va costa undeva intre 700 si 1.000 de dolari.

Apple a inchiriat centrul Yerba Buena din San Francisco pentru ziua de 26 ianuarie pentru a anunta lansarea unui nou produs. TimesOnline scrie ca Apple a dezvoltat un nou gadget in decurs de cativa ani sub tutela lui Steve Jobs, iar analistii cred ca va zgudui piata prin popularizarea unui nou tip de computer.

Dispozitivul care va semana cu un iPod Touch ceva mai mare si va avea un ecran touchscreen de 10 inch. Se va putea conecta la internet wirelss sau prin 3G si se va comporta ca un computer, permitand utilizatorului sa acceseze internetul, sa urmareasca filme sau sa asculte muzica. Pretul noului computer va fi undeva intre 700 si 1.000 de dolari.

Apple a inregistrat deja domeniul de internet "iSlate.com", lasand sa se inteleaga ca acesta va fi numele noului dispozitiv care va ajunge pe piata pe la mijlocul anului dupa ce va fi lansat in ianuarie.

http://economie.hotnews.ro/stiri-it-677 ... islate.htm

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.