AndreiM Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 Folosesc atât Orange cât și Vodafone . Pot spune că la Orange pentru un abonament de 8 euro sunt mai bine tratat ca și client decât la Vodafone unde am un abonament Bussines ( grup ) de 150 de euro. La semnal nu am avut probleme cu nicunul dintre operatori până acum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galati1337 Posted January 21, 2010 Share Posted January 21, 2010 Orange, nelimitat cu 3 prieteni @ 3 Euro / lună.DIGI, pentru convorbiri în DIGI și alte rețele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
silviudeep Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 In prezent: Cosmote (nr portat din Vodafone) si Digi. Am avut vodafone dar datorita "profesionalismului" de acolo am renuntat la ei si am ajuns la Cosmote, care au dmpdv cele mai bune abonamente raport calitate-pret, cei de la rds venind si ei puternic din urma. Ca si acoperire, am constatat acum cateva zile cand a trebuit sa ne deplasam in judet sa efectuam o lucrare, eu eram singurul care mai aveam semnal, celelalte retele cazand in urmatoarea ordine: 1. Digi2. Orange3. Vodafone4. Cosmote semnal aproape full. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts