dcp100168 Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 Ministrul Păcuraru promite că va stopa furturile din CombinatMinistrul Muncii, Paul Pacuraru, a criticat, joi, la Galati, furtul organizat "de tip stat in stat" de la halda de zgura a combinatului siderurgic ArcelorMittal Galati si a declarat ca se va implica activ in solutionarea acestei probleme. Paul Pacuraru sustine ca a aflat de dimensiunea furturilor de la halda de zgura la sfarsitul saptamanii trecute, atunci cand a vizitat platforma siderurgica ArcelorMittal Galati. El a apreciat ca hotii care opereaza la halda pentru a recupera deseuri metalice au creat "un stat in stat". Ministrul a apreciat ca "furtul organizat" genereaza profituri de "zeci de milioane de euro traficate pe canalele negre" si a promis ca se va implica activ in solutionarea acestei probleme. "Eu, in calitate de senator si de prieten al Galatiului, ma voi implica astfel incat, in doua-trei luni, acest subiect sa devina o amintire", a spus Paul Pacuraru. Demnitarul a dat si unele solutii de rezolvare a problemei. "Tot ce se intampla la halda trebuie filmat, iar eu ma angajez ca voi prezenta filmul Guvernului. Trebuie blocat accesul ilicit la Halda de zgura, iar implicarea combinatului in acest subiect este obligatorie", a afirmat ministrul Muncii.
Relu Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 Bla-bla-bla ... nu acolo e grosul furturilor dom' ministru! Se rezolvă cu ceva trupeţi ...Din combinat se fură cu acte în regulă. Externalizarea serviciilor, apariţia firmelor subcontractoare, aici e buba!
ilie Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 "Eu, in calitate de senator si de prieten al Galatiului, ma voi implica astfel incat, in doua-trei luni, acest subiect sa devina o amintire", a spus Paul Pacuraru. Demnitarul a dat si unele solutii de rezolvare a problemei. "Tot ce se intampla la halda trebuie filmat, iar eu ma angajez ca voi prezenta filmul Guvernului. Trebuie blocat accesul ilicit la Halda de zgura, iar implicarea combinatului in acest subiect este obligatorie", a afirmat ministrul Muncii................................................................................................................ Hei d-le Ministru, pe ce lume traiesti! "Eu, in calitate de senator si prieten al Galatiului" bla, bla, bla.... Recent te-am vazut langa Bors la festivitatea de inchiere de mandat al unui director din combinat, stii mataluta dom senator ce salarii de mizerabile au siderugistii galateni? Pai daca nu stii dispari naibi din Galati, acolo se fura de foame si este un furt de "doi lei" intra mataluta putin in "interior" si sa vezi cum se fura...... bag bine seama ca esti mai mult prieten cu "ursul din padure" decat cu galateni si ai grija cum vb, nu ne mai crede idioti ca-mi amintesti de cineva care ne-a crezut la fel (Nu raspund decat in fata poporului roman si a marii adunari nationale) si a sfarsit-o prost.......
Recommended Posts