Jump to content

Google lansează marţi noul telefon


AndreiM
 Share

Recommended Posts

Nexus One, noul telefon produs de compania

Google, va avea primul contact cu piaţa marţi, 5 ianuarie, când va fi lansat.

Nexus One, dezvoltat de taiwanezii de la HTC, este un telefon de ultimă generaţie produs de Google şi va fi vândut fără un abonament exclusiv la un anumit serviciu.Telefonul, potrivit promisiunilor creatorilor, va fi foarte rapid

, dotat cu chip Snapdragon, cu ecran touchscreen de mare rezoluţie şi mai subţire ca iPhone, în condiţiile în care nu va avea nicio tastă. În plus, pentru cei care nu vor să folosească tastatura touch-screen au opţiunea de voice-text, care le permite dictarea mesajelor.

Nexus One va costa 530 de dolari fără abonament şi 180 de dolari cu un abonament de doi ani la T-Mobile

http://ziarero.realitatea.net/126251297 ... ul_telefon

Link to comment
Share on other sites

Începând de ieri, compania care a revoluţionat internetul a făcut un nou pas, intrând în business-ul vânzării de telefoane mobile. Astfel că pentru iubitorii de gadgeturi anul acesta a început într-un mod fericit, întrucât nici nu a început bine anul că deja mult aşteptatul Nexus One de la Google şi-a făcut apariţia.

Aşa cum apreciază cei de la Techcrunch, telefonul de la Google seamănă cu iPhone-ul celor de la Apple mai mult decât orice alt telefon de pe piaţă, ceea ce face şi mai izbitoare concurenţa dintre cele două.

Cu o grosime de 11,5 mm, Nexus One este un pic mai subţire decât telefonul produs

de Apple. Pachetul primit la cumpărarea telefonului conţine un card Micro SD de 4 GB, un charger USB şi un headset. De asemenea, mai trebuie spus că Nexus este un pic mai uşor decât versiunea 3Gs de la iPhone, cântărind 130 de grame, faţă de 135.

Rezoluţia ecranului senzitiv este de 480x800, în timp ce iPhone are un touchscreen cu o rezoluţie de 480x320. Astfel că, din

acest punct de vedere telefonul Google se aseamănă cu HTC HD2, care are o rezoluţie similară.

Faptul că este produs de HTC mai aduce o asemănare cu produsele taiwanezilor făcute sub marcă proprie. Astfel, procesorul de 1Ghz cu care este echipat Nexus One se găseşte şi pe HTC HD2.

Specificatii:

045095img7205.th.jpg

http://www.capital.ro/articol/nexus-one ... 30084.html

Link to comment
Share on other sites

Matilda Tanascov, primul român cu Nexus One

Românca Matilda Tanascov este câştigătoarea unui superphone de la Google, graţie concursului de pe blogul american Techcrunch.com.

În urmă cu două zile, Google a prezentat primul său telefon mobil, Nexus One, produs împreună cu HTC.

Este “superphone” cu ecran de 3.7 inci, procesor la 1GHz, sistem de operare Android v 2.1

Terminalul este disponibil la operatorul T-Mobile din SUA iar din primăvară pentru Vodafone si Verizon (SUA). La "liber" poate fi comandat online de la Google (www.google.com/phone) la preţ de 529 de dolari, în timp cu abonament la T-Mobile costă 179 de dolari.

http://www.jurnalul.ro/stire-it/matilda ... 31799.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.