Jump to content

O maşină a fost parcată pe linia de tramvai

Recommended Posts

Posted

Un şofer a reuşit să blocheze circulaţia tramvaielor pentru câteva zeci de minute după ce s-a hotărât să-şi parcheze maşina chiar pe linia de tramvai.

Totul s-a întâmplat la rondoul de la capătul tramvaiului din Micro 19, o zonă foarte aglomerată a Galaţiului.

Sute de oameni revoltaţi au aşteptat zeci de minute în tramvaie pentru ca proprietarul maşinii să vină să şi-o mute de pe linii.

A fost nevoie de intervenţia Poliţiei pentru ca maşina să fie mutată în altă parte. Proprietarul autoturismului, un om de afaceri care are un magazin în zonă, a fost amendat şi i s-a suspendat carnetul de conducere.

http://adevarul.ro/locale/galati/VIDEO- ... 81651.html

Posted

Cred ca tramvaiele (si troleibuzele) ar trebui dotate cu o cupa de aia de excavator cu care sa buseasca pur si simplu masinile care incurca circulatia si sa le dea la o parte din drum.

Sint sigur ca n-ar mai parca nimeni, dar NIMENI masina de-aiurea.

A... si sa le traga si amenda de rigoare mutuflanilor.

Posted

lasand la o parte pe nenea soferu.. cred ca cel mai indicat ar fi sa scoata tramvaiele si maxi-taxi si sa bage autobuze mari si calumea. Nu Isuzu de alea mici. Luati exemplul celor din Brasov. S-au scos toate tramvaiele, maxi-taxi. Sunt cate 3-4 benzi pe sens acum. Se circula ca pe autostrada. Iar in statia de Autobuz nu am stat mai mult de 10 minute pana sa ajunga.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.