AndreiM Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Un şofer a reuşit să blocheze circulaţia tramvaielor pentru câteva zeci de minute după ce s-a hotărât să-şi parcheze maşina chiar pe linia de tramvai. Totul s-a întâmplat la rondoul de la capătul tramvaiului din Micro 19, o zonă foarte aglomerată a Galaţiului. Sute de oameni revoltaţi au aşteptat zeci de minute în tramvaie pentru ca proprietarul maşinii să vină să şi-o mute de pe linii. A fost nevoie de intervenţia Poliţiei pentru ca maşina să fie mutată în altă parte. Proprietarul autoturismului, un om de afaceri care are un magazin în zonă, a fost amendat şi i s-a suspendat carnetul de conducere. http://adevarul.ro/locale/galati/VIDEO- ... 81651.html
Legumix Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 de obicei este folosia o singura linie, de aceea...flacaneata credea ca a doua ramane de rezerva
katman Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Cred ca tramvaiele (si troleibuzele) ar trebui dotate cu o cupa de aia de excavator cu care sa buseasca pur si simplu masinile care incurca circulatia si sa le dea la o parte din drum.Sint sigur ca n-ar mai parca nimeni, dar NIMENI masina de-aiurea.A... si sa le traga si amenda de rigoare mutuflanilor.
AndreiM Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 lasand la o parte pe nenea soferu.. cred ca cel mai indicat ar fi sa scoata tramvaiele si maxi-taxi si sa bage autobuze mari si calumea. Nu Isuzu de alea mici. Luati exemplul celor din Brasov. S-au scos toate tramvaiele, maxi-taxi. Sunt cate 3-4 benzi pe sens acum. Se circula ca pe autostrada. Iar in statia de Autobuz nu am stat mai mult de 10 minute pana sa ajunga.
Relu Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Unuia dintr-ăsta nu merită altceva decât să-i salți mașina și să i-o parchezi într-un loc special
Recommended Posts